Stále nás trápia tie isté veci, konštatuje Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Jo, že se tu mam nechat urážet od těhle individuii, protože nemají kapacitu na to pochopit, o co vlastně jde. Mi řekni, co se ti vlastně nezdá tady na začátku diskuze? Ja reagoval slušně na příspěvek, přiběhl ten co tu dostal dva perma bany za to co tu furt předvádí s urážkama (nemluvě o tom, že neustále na mě reaguje, tak jsem mu napsal, aby na mě nereagoval), místo to spustil hnojomet a ty se ho budeš zastávat? To si strč za klobouk

Ne, tvoje první první reakce byla mehhh, nebyl v tom point . Motorkář nereagoval, proto reagoval Temný…a už se rozjel klasický shitstorm

2 Likes

Co meh? A ty teploty nejsou pro všechny stejný? Však se nad tím zamysli, jestli Mercedesu a AM teda nižší teploty (tak maji horší pracovni teplotní okno), ale pace v idealu tam je, pokud by vyřešili teplotní okno, tak by měli jezdit takhle furt, nebo ne? Ale min u AM to opravdu o teplotním okně není. To je celý co tu píšu. Reagoval na mě zase temnej, nechtěl jsem, aby ne mě reagoval a co? Tak se spustil shitstorm s urážkama (ktery zase nepřekvapivě začal temnej), a ty budeš něco vyčítat mně? Ale no tak.

Ale to není v původní příspěvku přeci. Motorkář jen píše že chladný podmínky prospěly Mercedesu a Astonu. Možná ano, možná ne ale rozhodně je to snad nejlepší letošní kvali pro dva zmíněné týmy, proto je na místě se ptát co bylo jinak a možná chladné podmínky byl ten rozdíl. Nic o tom, že to nebylo stejné pro všechny. Reálně tohle není validní argument. Tečka

3 Likes

Není no, na to ukazuju celou dobu. Tak tu pak lajkuj shitsotrmy a vyčítej něco druhý straně.

Ze sa vobec snažíš :wink:

2 Likes