Určite by sa mi k Hulkovi tiež hodil niekto mladší, to súhlasím.
Colapinto/Bortoleto sú istotne lepšia voľba z dlhodobého hladiska pre nich, aj keď osobne stále považujem za favorita na sedačku Bottasa.
Určite by sa mi k Hulkovi tiež hodil niekto mladší, to súhlasím.
Colapinto/Bortoleto sú istotne lepšia voľba z dlhodobého hladiska pre nich, aj keď osobne stále považujem za favorita na sedačku Bottasa.
Mně by připadalo i docela nevhodné od značky, jako je Audi, aby začínala se dvěma staršími piloty, z toho jedním “odloženým” (ať už se jedná o Bottase nebo Ricciarda). Hülkenberg je přece jenom něco trochu jiného, má pořád dobré jméno a podává stabilní slušné výkony, takže o zkušenost je postaráno (k tomu má správnou národnost ). Ale mohli by dát taky najevo, že mají vyšší cíle a vzít pilota s delší perspektivou. Pokud nemá zájem nikdo ze stávajících nadějí, tak zariskovat.
To se skoro nepozná… Myslím, že mají jiné věci k řešení než 0,03 na kolo .
Perez je ted jedinej kdo s Red Bullem umi a je ochotnej neco zajet, kdyby necrashoval byl by milacek. Do konce sezony necekam zmeny, VER to nebavi a je mu jedno jak to nakonec s titulem dopadne, radeji se bude poflakovat nekde vzadu nez koncit potupne druhej, treti.
Je jasne ze VER pujde do Astonu za Neweym, Alonsovi zacina delnicina, pristi rok by si mel kralovsky vydelat a pak se presune do administrativy.
V Baku si ale Péro vůbec nepomohl. V poslední době se jevil jako rychlejší jezdec, ale po dobách útisku zpanikařil a nabídnutou šanci nezvládl.
Tahle chyba jde na jeho vrub.
Chyba jde za nim, to ale nemeni nic na tom ze je aktualne rychlejsi nez mistr sveta.
To je sice pravda, ale otázkou je proč?
Já si totiž nemyslím, že by byl Péro polit živou vodou třeba z Odry a vstal z mrtvých.
A taky si nemyslím, že Emilův náhlý úpadek je jen tak.
VER je rozmazleny.
Ale má chytré rádce. Co když polevil záměrně, aby padl černý Petr na Red Bull a mohl se vyvázat ze smlouvy bez sankčních poplatků?
O tom jsem psal o neco vyse.
Té úpravy jsem si nevšiml.
Ale je to tak. Vidím v tom rebelství a vyčůranost.
Ajjajjaj. Nesmaže mi FIA to slovo “vyčůranost” jako společensky neakceptovatelné?