Som na svoju sezónu hrdý, odkázal Sainz | Magazín F1 - F1online.sk

Tasemnice z tataráčku?

možná, nebo si nedal pozor a dali mu do vloček mlíko (mlíko je v Mexiku zárukou střevních problémů až infekce)

Tyhle země nejsou legrace pro evropská střeva. Bohužel.

Dostal jsem infekci do krku, měl jsem 40 horečky (venku 45 ve stínu), ležel v posteli a sypali na mě led skrz uchlazeni těla a dostal jsem nějaký extra silný léky. Dostaval jsem se z toho 3 týdny tam. A celý to vzniklo, že jsem si dal martiny na hotelu, kde očividně neumyli pořádně skleničku od vody z vodovodu

2 Likes

Tyhle věci snad mají všechny týmy vychytané a jezdci (i personál) se stravují ve vlastních jídelnách z prověřených surovin, ne? Vzhledem ke všem místům, kde se jezdí, by jinak muselo být podobných událostí daleko víc.

Vlastní jídelny mají v rámci Evropských závodů, mimo Evropu se spoléhají na místní experty co zastřešují pořadatelé

Tak to mě dost překvapuje. Pak se opravdu divím, že toho není víc.

Tak v minulosti (a ne daleké), pár případů bylo, ale zase na okruhu se opravdu pohybují mistři ve svém oboru, i když někdy se to prostě nevyhne i tak

1 Like

Akože fajn, ale má tam stále stratu na kolegu v rovnakom monoposte okolo 40 bodov, takže tak.

Ok, přeji brzké uzdravení :pray: Tohle člověka umí pěkně oslabit.

3 Likes

Every team has a host of people in their hospitality suite kitchens feeding more than 100 people at most races . They prepare special meals for drivers, feed their entire team and even cook up a storm for corporate guests with every race they go.
DO & CO has been responsible for catering the Formula 1 for more than 27 seasons and serves VIP guests of the Paddock Club at 19 Formula 1 Grands Prix in 18 countries .

…nemyslim si , ze mimo Evropu si nechaji varit od nekoho jineho nez od svych Cateringovych spolecnosti a vlastnich Chefu … zvlast takovy Alo musi mit vlastniho kuchare atd … a ten snad vi, ze v Mexicu se pije pouze balena voda ( paklize nechces mit litacku ) .

Carlos aj ja som na teba hrdý. Silná sezóna :+1: :+1: :+1: ďakujem. A všetko dobré. Carlando forever.

2 Likes

No, tak já mluvil o motorhomech co mají týmy jen v Evropě se svým zázemím. Že na lkruhu je pak jiný zastup je logická věc, ale mimo Evropu to je právě mimo tým :slightly_smiling_face:
To určitě ví, píše se o infekci, takže mohlo byt cokoliv z potravin, tekutin. Každopádně doufám, že bude co nejdřív cajk a v Brazílii nastoupí

@Hedgehog

1 Like

Jedná se o e-palivo?

Myslim si , ze matador jako Alo si nenecha Brazilii ujit , to by opravdu muselo bejt, aby vynechal .

Ja taky pevne doufam, ze mu Aston da aspon trochu vyladene auto a on si spravi chut bud ve sprintu nebo v nedeli nejakym slusnym vysledkem … Potrebuje to jak on tak i tym .

No asi to nebude ten nejvyšší level mistrovského materiálu, jak se dnes říká, ale při vhodné konstelaci by ho asi získat mohl. Historie zná mnoho mistrů, kteří dosáhli titulu víceméně díky souhře přejících okolností. I ten, dneska všemi obdivovaný a zbožňovaný Hunt-byl to celkem dobrý pilot a zajímavý hlavně svým životním stylem a přístupem k závodění, ale nebýt té osudové Laudovi nehody, tak neměl nejmenší šanci a Lauda se stal v 1976 mistrem několik závodů před koncem sezóny. Ale OK historie se na to neptá, nebo např. Keke Rosberg, to samé, ze starší generace Denny Hulme, pak Alan Jones-taky žádný extra talent, ale seděl v pravý čas ve správném voze a ono to vyšlo! Jenson Button je něco podobného-celkem kvalitní pilot, ale vyloženě mistrovský potenciál tam nikdy nebyl, ovšem v roce 2009 se všechlo sešlo tak, že to nakonec vyšlo i když to bylo tak tak, protože technická výhoda z počátku sezóny se již vytratila, ale na to se historie taky neptá a jako mistr světa se stal v tomto světě nesmrtelným, že ano. Ještě si vzpomínám na takového Marka Webbera, který se tedy později již na Vettla nechytal, ale co chybělo k tomu, aby se v roce 2010 stal mistr?! Abych se dál moc nerozepisoval-do stejné kategorie pilotů, které jsem namátkou zmiňoval řadím i Sainze, který se při vhodné konstelaci všech okolností klidně může stát mistrem, ovšem ve Wiliamsu asi ne i když v roce 2026 víme prd kdo se nejlíp strefí do nových pravidel-možné je všechno. Klidně se může stát, že Sainz si v budoucnu na ten titul šáhne a naopak Lecrerc, který je všeobecně a asi i právem považovaný za talentovanějšího, ale i trochu labilnějšího může zůstat věčným čekatelem. Uvidíme :slightly_smiling_face:

1 Like

Rosberg mel prvni 4 zavody tri roky stare auto, jako dnes VER. Porazil vsechna turba v poli se svym Cosworthem a to je rok 1982 kdy byla turba na vrcholu, porazil silny Mclaren s Laudou a Watsonem, Rosberg byl ten rok nejlepsi.

No, ono to byl vůbec divoký rok (smrt Villeneuva apod) ale hlavně to byla doba ohromné nespolehlivosti vozů, která nelze s dneškem ani trochu srovnat. Ano, v součtu všech okolností byl Rosberg nejlepší, však se stal mistrem světa, to je jasné-ovšem nebylo to kvůli hvězdným výkonům, ale hlavně stabilitě, kdy mu nakonec k titulu stačilo jediné vítězství. Ale jistě, obecně s Tebou souhlasím. Koneckonců, co bylo platné vozům s turbem, že měli podstatně vyšší výkon, když motor selhal v každém třetím závodě :slightly_smiling_face:

3 Likes

Rosbergové mají tyhle tituly v rodině, tam se s tím musí počítat :smile: .