Smer Čína. BYD potvrdilo rokovania s Formulou 1 | Magazín F1 - F1online.sk

BYD sa hlási o batériovú reklamu, uvidíme kto zodvihne hodenú rukavicu.

Briatore už nacvičuje Ni hao BYD​:upside_down_face:

Ty budes pravdepodobne viac, ak chces zosmiesnovat cinsku kvalitu hned, ako ich spomenuli ohladom vstupu do F1.
Dal si sem trapny obrazocek a teraz nevladzes celit komentom.

az na to, ze to memecko bolo vtipne tak 15-20 rokov dozadu, dnes by to memecko muselo byt obratene kedze v mnohom su uz cinania svetelne roky pred nemcami ktorym ekonomika ide krasne do pr dele a zrovna tak ta ich automobilova chvala uz davno nieje to co byvala a ak nevymyslia fakt nieco velke a to rychlo tak nemecko uz bude len byvala automobilova velmoc a budu to prave cinske firmy co skupia tie skrachovane nemecke automobilky

Bla, bla, bla, ale keby si si mal kúpiť čínske auto, tak by si mal tisíc výhovoriek, hrdina…

A netrep tu sprostosti, prečítaj si radšej skutočné skúsenosti odvážlivcov, čo si kúpili čínske zázraky :grinning_face: je to radosť čítať…

ale ved cinske auto sa bude vyrabat aj na slovensku :slight_smile:

v 90tych rokoch korejske auto bolo kazdemu na smiech, dnes uz nieje a to iste plati o cinskych, pred 10timi rokmi na smiech dnes v mnohom mozno lepsie ako tie europske tzv. premiove. v elektro uz daleko lepsie tak eu automobilky tazko zaostavaju a to tam uz naliali desiatky miliard a ziadny vysledok

no ja by som si radsej kupil 15 rocne a kludne mozno aj 20 rocne auto v dobrom stave(ak sa o to clovek staral tak 20 rocne je stale dobre) ako dnesne auta a to je jedno ci cinske, euroske, alebo americke. dnesne auta su dobre dovtedy kym sa nepokazia, ked sa pokazia tak cena opravy 10-20% ceny noveho auta nieje absolutne problem a ked sa to zacne kazit tak je koniec, clovek sa do par rokov nedoplati

1 lajk

Myslím že ohledně čínského školství, výzkumu a vývoje, byste měli upgradovat svoji mysl…

Více cestujte a zjistíte, že ve vedlejší obci už mají vodovod, když půjdete dál uvidíte jak se tady máme krásně a když ještě dál, uvidíte čínské věci, které jsou dekády před námi…

2 lajkov

Nepovídej, já v Číně byl a máš tam přísně omezeno, kam jako turistza můžeš a co si můžeš dovolit tam říct nebo i vyhledávat u nich přes weby, když je vše monitorované, ale tohle je pro tebe očividně taky pokrok, sweatshopy a diktatura

1 lajk

Už tam mám 391 a každým dnem to přibývá…

Nikdy jim to nedojde :smiley:

Možná udělám letos 1000​:love_you_gesture:

Jirko, kdyby si nás měl v ignoru, tak ti nechodí notifikace, takže zase jenom lžeš a je jedno jestli je to o ignoru nebo notifikacích, prostě jsi jen lhář co si vymýšlí ■■■■■■, který si potom nemumí ani odiskutovat, ale jako prodejce hrnců sis tu svoje ovečky našel, to je fakt

Však je to jedna z nejstarších nepřetržitých vyspělých civilizací, to se nikdy nedá podceňovat. To si jenom tak myslíme, že nad nás není :slightly_smiling_face: .

2 lajkov

Kamarád si koupil asi před 14 dny Omodu…

Já třeba když v mé Toyotě řeknu “je mi zima", otevřou se mi okna :smiley:

On když to řekne, zeptá se ho na kolik nastavit AC a zapne jí, umí to i rozeznat řidiče a nastavit mu sedadlo :flushed_face:.

1 lajk

No každý posuzujeme co je vyspělá společnost/národ jinak

https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/ujgurove-cina-tabory-prevychova-muceni-nucena-sterilizace_2210191207_aur

Asi se učili od nás.

No jo, budeme muset přidat do kroku, pokud už nám vůbec neujel vlak. Naštěstí jsou staromilci jako třeba já, které přemíra techniky trochu odrazuje, odnaučujeme se myslet. Aspoň mám někdy ten pocit. Možná mě takhle poznamenal film o vražedném příliš inteligentním domě, už nevím, jak se jmenoval :smile: .

2 lajkov