Áno, taky si to myslím, kolo před pitem Verstappena Norris stáhl asi cca pul vteřiny. V Brazilii byla ta degradace pneu strašně znát.
Simulácia Mercedesu priznávala Verstappenovi najväčšie šance na víťazstvo | Magazín F1 - F1online.sk
Tak za sebe můžu říct, že já tenhle princip nepoužívám. Dvojka v RB povětšinou neukazuje potenciál auta RB. Srovnávám výkonnost s ostatními podle Maxe. Proto letos mám RB na druhém místě a né na x tém podle PK.
Tohle je mimochodem ten reálný problém uspořádání v RB, někteří brečí jak to nefér atd. Pff, to nikoho reálně netrápí.
Ale tohle srovnání je problém. Pokud je jen jeden jezdec schopný využívat potenciál auta, jak zjistíš že ho zrovna dneska nevyužil? Takže podle mě není možné s jistotou říct, že Max v sobotu využil potenciál a zároveň nejde s jistotou říct, že ho nevyužil.
Na konci 2021 udělala výměna motoru Mercedes obrovský rozdíl, od té doby se RB nechytal.
Myslíš, jak v Saúdské mohl dát Max PP, ale zahodil to? Jj, fakt se nechytal rychlostně. Dejve už toho lhaní nech😛
Tam se Max chytal jen protože jel očividně přes limit…a nevydržel to celé kolo.
Dejve, rychlostně Mercedes nepřeskočil RBR na konci skrze motory a sám to dobře víš.
Kdyby jel přes limit, tak neprojel první zatáčku, co tam máš za další lež, Dejve?
Já si to pamatuju dobře, on se málem vyboural několikrát během toho kola. Bylo dost očividné, že tlačí za limit.
Nejde jít za limit, limit je maximum. Pokud tam měl momenty kdy mu to ustřelilo, tak se obíral o čas a to pravě ale už neni ten ideal. Takže pokud bereš přes limit jakože ztracel čas tak ok, tak by se to brat asi dalo.
Tak Max se vyboural několikrát, to není o tlačení limitu, co tam máš dál Dejve?
Ak je to v tvojich hodnoteniach ako pises (lebo niekedy to tak nevyzeralo), tak sa viacmenej zhodneme 
S tymto uplny suhlas:
A tak víš jak, já umím být rozumný, když se mi chce.
Ale musím taky udržovat ostatní v ostražitosti 
Proto sem háziš věci, který se pak nesnažíš ani vyargumentovat? 
Podle mě Situs neni spokojen s tvojí odpovědí…
Hele je to v pohodě, prostě to nejde
Jelikož tady daj stejně jen hodně na tabulky bez kontextu, tak to byl velmi mizerný výkon no 
tabulkově to skoro huře nešlo. 
No v konečném výsledku kvalifikace si myslím že by nikdo ze současného pole nedopadl hůře než Max 
Jednoznačně. RBR většinou potřebuje víc času. Souhlasím s tebou. 
Však na to máte určený názor, tak proč bych se vám to snažil rozmluvit? Chňa chňa, to mě nebaví 
Prostě nejsi na limitu no. 
To ale neznamená, že keď Norris po výmene pneu sťahoval nejaký čas, začínalo mu totiž tiecť do topánok, že to tak bude konštantne až do cieľa. Aj Norris by si pri dobiehaní Verstappena ničil pneu. Mohol prebrzdiť, SC, čokoľvek iné. To sa ale nedozvieme, lebo to v situácii, keď potrebujú vyhrávať neskúsili. Na záver dali Verstappenovi červené, ktoré im nesedeli a on na nich nedokázal predbehnúť Antonelliho a získať 2 miesto. Za mňa v nedeľu na víťazstvo mal, prinajhoršom by skončil druhý, hoci ani to mu nejak situáciu nerieši.