Seidl je presvedčený o tom, že Ricciardo sa môže vrátiť do svojej niekdajšej formy | Magazín F1 - F1online.sk

Daniel Ricciardo po tejto sezóne predčasne ukončí svoje pôsobenie v tíme McLaren. Po dvoch rokoch neuspokojivých výkonov je to pre osemnásobného víťaza veľkej ceny veľké sklamanie. Danielove súčasné výsledky sú iba tieňom toho, čoho sme boli svedkami v čase jeho pôsobenia v tíme Red Bull. Podľa šéfa britského celku Andreasa Seidla však ešte takého Ricciarda môžeme vidieť.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/77130/seidl-je-presvedceny-o-tom-ze-ricciardo-sa-moze-vratit-do-svojej-niekdajsej-formy

K čomu bolo dobré od Siedla , aby si zas do Ricciho kopol ? Naozaj už by ho mohli nechť tak, myslím že sám dobre vie ako je na tom a čo musí spraviť.

Mi tyhle slova od Saidla připadaly spíše jako skrytou omluvu, že Riccimu tým neposkytl všechno co si zasloužil.

To jsou jen líbezné řeči na rozloučenou, protože jediná realita je taková že Seidl je tak moc přesvědčený že Ricci bude opět zářit, že mu raději zaplatil miliony aby už od nich vypadl.

Už nic. Asi změna.

Je jasne ze klicova okolnost u Ricciarda byla angazma mistra sveta. Ruply mu nervy dal nemohl pak uz jen delnicina za extra money…Navrat podle me pouze do top tymu.

Riciardo je už dávno odpísaný,už 1 .rok v Mclarene to len tak tak ustál,a pilot , ktorý sa dva roky vyhovára, že mu nesadne auto , nie je TOP pilot v tomto športe, ak dostanete auto, ktoré si aj sami prispôsobujete ,a rok tvrdiť, že mi auto nesadlo, tak potom ani trochu nemusí byť teamu ľúto za ním,Do pobačeňa Riciardo,

A ktorý top tím by ho chcel?

To nevim, ale asi to tak vidi, mozna…