Šéf Formuly E sa chváli: Stavím sa, že u nás bude žena jazdiť skôr ako v F1 | Magazín F1 - F1online.sk

To by asi neprošlo. Teďka v atletice musí atletky zabírat od pasu nahoru.
Takže nuda.

Jak budou řešit třeba skok do dálky? Snad nebudou chtít, aby kočandy skokem nořily hlavy do písku jako pštrosi, nebo polární liška když chytá ve sněhu hlodavce.

Myslím, že zrovna o hlavu v tom nařízení tak úplně nejde :smile: .

To já samozřejmě vím, ale jak chtějí pánci velkomožní měřit doskok, když by nesměli ukazovat holky od pasu dolů?

No my uvidíme skokanky jenom od pasu nahoru, spodní část obrazovky bude rozostřená, a řeknou nám výsledek. Sami rozhodčí vždycky uvidí ten zbytek ženy, následkem čehož výrazně vzroste zájem o funkci rozhodčích, což bude určitě přínosné pro celou lehkou atletiku. Mám v té úvaze někde chybu :smile: ?

3 lajkov

Mlsouni jedni. Já se chci taky kochat a né pouze poslouchat jak komentátor popisuje své erotické pohledy. :grin:
No nevím jestli by se zrovna tahle forma televizních-rádiových přenosů zamlouvala třeba běžkyních na lyžích, když by diváci viděli pouze zmrzlou slinu na bradě, nebo házeňkyně kladivem u kterých je kromě dálky hodu práce nohou skutečným uměním.
Nebo takové stepařky a to už vůbec nemluvím o holkách, které excelují v irských tancích u kterých je právě práce nohou neskutečným uměním.

1 lajk

Tak zatím je to jenom u atletiky… Běžkyně na lyžích jsou dobře zakryté, tam choulostivé záběry snad tolik nehrozí. A dál nevím :smile: .

A co takové žokejky. Ty ani nemusí sedět na koni a být v bikinách a stejně se i laik zamyslí jak se k téhle nádheře holčina dopracovala a jestli to náhodou není umělý materiál jak je dnes v módě.
A nemusí se jednat o štíhlé holky.
Nechápu proč Francis své témata trochu nerozvinul. Nejspíše jeho paní měla nad písmenkámi až příliš velkou :grinning_face:kontrolu.

Dicka Francise jsem samozřejmě z velké části přečetla a marně přemýšlím, jestli v některé jeho knize figuruje žokejka. Myslím, že ne. Jeho manželka prý první přečetla každou jeho knihu, tak asi věděl, co mu prospěje :smile: .

Někde jsem četl možná pomluvu, že ty knihy psala právě Dicková manželka.
Pár jeho knížek které se mi po půjčení vrátily ještě mám. Hezky se to čte, ale celkem nuda, protože základní osnova zůstává stejná.

1 lajk

Říkalo se to :woman_shrugging:. Já jsem jeho knížky četla ráda, už kvůli základnímu tématu. Byly pravda trochu schematické, ale to se týká asi hodně autorů. Co taky pořád vymýšlet jinak…

Nevím jestli byl Dick opravdu tak vyjímečný, nebo měl dokonalého překladatele do češtiny, ale byl skvělou výplní než se do ruk dostala nějaká cennější kniha, kterých na našem trhu bylo poskromnu. Třeba Černé barony jsem poprvé četl vytištěné na ormiku. Dnes by si nikdo tak nevděčnou práci nedal.

Překladatelkou Dicka Francise byla MUDr. Jaroslava Moserová, lékařka se specializací na popáleniny (ošetřovala Jana Palacha), později senátorka.
Jinak samozřejmě pamatuji knižní čtvrtky, kdy šly na pulty novinky a fronty byly libovolně dlouhé :smile: . Copak Černí baroni, to bylo na indexu, ale i francisovek přišlo na prodejnu do 20 ks, takže většina měla smůlu. Ale už jsme se myslím pořádně vzdálili tématu :smile: .

2 lajkov

Zadky to začalo a pjdeli světa v Zelené Hoře skončilo. :joy: Tak jaképak vzdálení od tématu. :grin:

1 lajk

ako jazdi miliardarove decko mozes vidiet uz par rokov v priamom prenose… kazdeho ineho by uz davno poslali dop..rec, ale Stroll tam bude zaberat sedadlo kym bude vladat nastupit do formule. Keby bol dievca, tak by jazdil este horsie, a to pri takychto nakladoch fakt nechces. Aby tam “tisic ludi” makalo na aute a jeden sofer/ka to potom za 4 hodiny cez vikend vsetko do**bal.

potom si kompetentni uvedomia, ze sa im cumi na kozy, tak daju, ze len hlavu.. ale potom sa budu stazovat arabi, tak vsetkym daju vrecia na hlavu s 2 dierama na oci a mozes pozerat sport.. 21. storocie!

1 lajk