Uz toho nech prosim te, pak se neni co divit ze tady nechce nikdo z lidi chodit protoze kazdy kdo nahledne jde hned pryc co tady pisete za hovadiny.
ok sekol som sa
ale som podla livetimingu zistil, ze celkovo minimaxovo auto ziskalo na pitstopoch na druhy mercedes 12s a to zas nieje malo ked strata sa bezne pohybovala od 0-30az 40s a zas az tak maxo nelietal, ze by ten druhy mercedes kedykolvek obehol
je niekde zverejne ktore stinty jazdil maxo bez toho aby som musel preklikavat cely zaznam?
niekto pisal, ze jazdil 3 stinty predtym ako to dal kolegovi a tomu sa pokazilo auto. tak podla toho preberal maxo s naskokom 14s a druhy stint koncil s naskokom 13s, potom tych 6s pri pitstope a odovzdaval s 49s
za 2 pistopy ziadny zisk a poslednom ked ziskal 30s tak ustval auto ![]()
a ako pozeram tak druhy mercedes ubral tempo asi preventivne. odkedy skoncilo minimaxovo tak z 5 a pol, na 2 a tristvrte
![]()
A to si ako zistil?
Veď sa bavíme o jednom pitstope, na ktorom získali 5 sekúnd. Ostatné pitstopy sme buď nevideli alebo tam žiaden rozdiel nebol.
Navyše to patrí k pretekom. Určite tam nestáli len tak bezdôvodne. Buď mali trafiic, alebo si pilot niečo nastavoval alebo spravili chybu.
Vo večernom stinte sa dostal z P10 (provizórneho P4) na P1 a vypracoval náskok, v nočnom stinte predbehol v súboji o vedenie práve spomínaný Mercedes a ušiel mu a v rannom stinte vybudoval náskok z 5s na 48s.
Tak akože nelietal? ![]()
Zmier sa s tým, že nikto techniku nezničil, bola to smola a v 24-hodinovkách sa to stáva.
Tak isto sa zmier s tým, že Max predviedol skvelé predbiehacie manévre a bol najlepší na trati.
Teš sa z toho, že vypadli a nevyhrajú a pusti si radšej hokej alebo politiku, o tom sem písať podobné hlúposti snáď nebudeš.
Ufffffff, MotoGP sledujte.
pises, ze streamy trhaju rekody, ale to akoze fakt je rekordne sledovanie ked to sleduje ±200tisic?
teraz po minimaxovom vypadnuti to padlo o 60tisic, cize toto su ti co to sledovali kvoli minimaxovi
clovek by ocakaval, ze ked je okolo toho take halo aspon podla clankov od pavlika a kubalu
ze to budu sledovat miliony
zobral som casy z livetimingu hodil do excelu, porovnal prve sektorove casy z kola kedy bol pitstop a spocital rozdiely
v prvom stinte ziskal nejakych 7s a v druhom ustval auto aby ziskal 28s ![]()
Na tých 200 tisíc si ako prišiel?
Len teraz na dvoch rôznych streamoch dokopy je viac ako 250 tisíc divákov a to už je po preteku. Pri štarte a Maxovom prvom stinte to muselo byť násobne viac.
Tých streamov je viac. Napríklad Red Bull mal svoj stream, kde išiel prevažne onboard ich auta. Ja, podobne ako tisíce iných, som včera sledoval ten stream. To si spočítal všetky takéto streamy čo boli? Okrem toho to pravdepodobne vysielali v niektorých krajinách aj v TV.
Pár miliónov ľudí to asi aj sledovalo.
Páči sa mi ako ti zúfalý Honzík tieto sra.čky poctivo lajkuje. ![]()
to je na jednom streame. Je ich niekolko. niektore su s anglickym komentarom, niektore s nemeckym. Naraz to mozno sledovalo aj milion ludi. potom este musis zaratat vsetky IP. Vacsina ludi sa logne, pozrie 30min a potom za dve hodky znova.
Jezisi Mariaaa kdyz budu chtit priste prodat rozyebane kolo tak na to yebnu nalepku Verstappen OK dobre vedet

zeby som pozrel kolko ukazuje trubka kolko ludi to sleduje? to nieje raketova veda si pozriet na trubke kolko ludi aktualne sleduje stream. som to pozeral na streame ktory bol zverejneny v niektorom z tunajsich clankov a podla vsetkeho to bol oficialny kanal organizatorov
minimaxov onboard sledovalo nejakych 15tisic
aj ked spocitas vsetky streamy to proste to bude max. v nizkych jednotkach mil. a to su v tom aj taki co bby to pozerali aj bez miniho
vdaka, ze take veci sledujes za mna, ja nelajkujem nic a ani nesledujem ci niekto lajkuje moje, este raz vdaka, ze sa mi o to staras a informujes ma ![]()
ani start nesledovalo ovela viac ludi. uz si nepamatam presne cislo, alebo zda sa mi, ze to bolo urcite pod 500tisic a to som riadne nadsadil. fakt si nepamatam presne, ale bol som dost prekvapeny z toho, ze to bolo tak malo. z tej hysteria co tu spravila trojica pavlik, kubala a jos is back som myslel, ze to budu desiatky milionov ![]()
tazke dopoky ten trubka stream pise, ze to malo 7,8mil. vzhliadnuti, ale to nieje 7,8mil. unikatnych uzivatelov, ale 7,8mil. pozreti a ako pises niektori pozru 30min. vypnu a pozru o 2 hodiny a uz je to dalsie vzhliadnutie len ja som tu stranku nacital minimalne 30x kedze pri pretacani sa to casto seklo
si sledoval vsetky kanaly? Oficialne steamy na ich stranke boli dva. Jeden nemecky jeden anglicky.
Peak viewer count bol 738 tísic, average 422.
to je podla mna dost na to co to je.
Cize Verstapen nevie jazdit v dazdi ? Vsade tu citam ze bol na okruhu najrychlejsi, takze neviem preco to odlahcujes tym, ze si musel zvykat na nieco
On ma najazdene na simulatore tu trat 500hodin snad a je to profesionalny jazdec F1. Kopa pilotov z F1 ak by skocila do toho zavodu aj v dazdi dokazali by konkurovat a mozno by sa nasiel niekto, kto by to zmakol aj lepsie… Taky Leclerc by bol tiez rychly. Ver ma este vyhodu XYZ hodin na simulatoroch.. Plus je zvyknuty na vascie pretazenia.
A to neznizuje jeho paradny vykon. Ale ti jazdci rozhodne nie su kalibru jazdcov F1.
Si sa zase rozpisal ale reagovat na vsetko nejdem, lebo tu zostarnem, ako ty ![]()
Ja som videl cisla a kazdym rokom sa to zvysuje….. Takze tu nepis o rekordoch, lebo kazdy rok je zatial rekord
![]()
Sa pozri na tie 2 newsky 500 komentov… to uz hranici s chorobou…
A vies preco to je ? Lebo Verstapen vzdy v F1 jazdil ako prasa, vsetko mu preslo… preto ho tak ‘‘miluju’’.
A ty sa tu mozes roztrhat, vidim, ze ta to aj bavi takto spamovat… asi fakt nemas co na robote..
Ja som niekde napisal, ze sa tu uz lepsie zvladnut nedalo ako to zvladol Verstappen?
to je akoze dost? na tu hysteriu ktoru okolo miniho niektori robili?
aj ten narast z 280 na 350 vypada uplne inak ked sa aj povie, ze minuly rok to aj bez miniho narastlo o 40, mini hodil 70 a to ho promovali vsetky motomedia a niektore totalne fanaticky