Sainzovi sa otvorili ďalšie dvere, vo svojom tíme ho chce aj Alpine | Magazín F1 - F1online.sk

Jó ten byl skvělý. Taky motorky tehdy byly úžasné. Zlaté dvoutakty na které se nedala nasjat přebytečná elktronika a talent jezdců byl xnásobně důležitější než sponzorské dary.

1 Like

stale je to super

Myslíš motorky? Asi ano. Tam se ještě jezdcům nenařizuje vysílačkou, že musí před sebe pustit týmového kolegu.

Sainz je smoliar, vždy keď niekto podpíše dáky zaujímavý prestup tak na to doplatí on. Na druhej strane, si myslím, ze existuje dôvod prečo RB radšej podpisal Pereza s nevyditelnym plášťom, prečo toto uprednostní mladé ucho, Ferrari, teda elkann si povedalo, že chce stoj čo stoj drahu hračku, Sainz vyzerá byť celkom vychcaný ■■■■■■■, ktorý rád intriguje alebo teda jeho tím. Nakoniec dopadne úplne zle. Mal brať Audi keď už nič iné, bol by jednotkou a dobre by si zarobil

1 Like

Taky se mi zdá, že s ním nebude všechno úplně ok a pověsti o srážkách mezi tatínky v Toro Rosso byly odvar skutečnosti. Mezi Williamsem, Audi a Alpine je těžká volba, může trefit tým, který půjde nahoru, a taky se úplně zahrabat.

1 Like

Bude to hop alebo trop, len aby to neprekaučoval a nezostali mu oči pre plač.
A pritom nie je úplne márny, pre mňa ja Carlos v kategórii Button, Rosberg a teda, že za určitých okolností a s vypätím všetkých síl by ten jeden titul dal. Určite by som radšej v f1 videla Sainza, nech je ■■■■ aký je, ako Čoua, Logana, Cunodu, Kevina a žiaľ aj Ricciho a Checa

Je to tak. Já mám teda pro Cunodu trochu slabost, tak ho vyměním za Bottase, ale jinak souhlasím. Doufám, že se taky něco najde pro Lawsona a klidně i Bearmana, proč ne. Jestli se přidá taky Kimi Antonelli je ohledně mladých momentálně asi největší otázka.

Bottaska tiež presluhuje, ale zase získal sinma tými blaznivymi videami, alw tie môže robiť aj na dôchodku. Proste sú tu minimálne traja mladí jazdxi, ktorí by mali dostať šancu

1 Like