Sainz sa sťažuje na formu Williamsu: Nemáme rýchlosť ani spoľahlivosť | Magazín F1 - F1online.sk

Co pre teba znamena “overrated?”

Max s Red Bullom neziskal majstrovsku trofej? Poslednych pat rokov si pozeral aky sport? Futbal?

1 lajk

Ty jsi nemluvil o posledních pár letech, ty jsi mluvil o současným Williamsu, a se současným RedBullem Max nesahá na mistrovský titul. Takže to vypadá že nejen že meleš, ale je to na tebe ještě k tomu složité. Zkus se zastavit a neplácat, pak se do toho budeš méně zamotávat :wink:

3 lajkov

Williams byl vůbec prvním týmem, který veřejně a radikálně deklaroval absolutní oběť předchozí sezóny a přestal nosit jakékoliv upgrady. Už od jara 2025 (konkrétně v dubnu) Vowles otevřeně mluvil o tom, že vývojový model ve větrném tunelu kompletně přenastavili na projekt 2026
… jinymi slovy Will by mel patrit mezi Top tymy pro tuto sezonu ne li uplne top s motory Mer..

To kde jsou ted je totalni neodpustitelny vybuch…

1 lajk

A co ma po siedmich pretekoch vymenit tim? To v F1 tak nefunguje.

Nemůžu si vzpomenout, kdy se tahle taktika “přestáváme vyvíjet a soustředíme se na další rok” někomu vyplatila. Možná je to spíš projev bezradnosti v té aktuální sezóně.

Za mě ne, ale to ty tu básníš že “Max by so sucasnym autom Williamsu uz jednou rukou siahal na majstrovsku trofej”, ne já, ne Max, to ty :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

2 lajkov

Mas v tom zmatok. Ty si tu vytiahol nejake fantazie o Maxovom prestupe do Williamsu a teraz zas pises, ze by tam za teba prestupit nemal? Tak potom s cim mas problem?

1 lajk

Já reagoval na tebe s tou blbostí co jsi napsal, nebo na tom trváš? :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov

Mentally_I’am_Finished_Thank_You “MIFTY” se v tom trochu zamotal, opět. :man_tipping_hand:

2 lajkov

Reagoval si tym, ze preco Verstappen neprestupi do Williamsu.

Paradoxní co? :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov

Pytat sa, preco Verstappen v strede sezony po siedmich pretekoch neprestupi do Williamsu, potom co s Red Bullom ziskal styri tituly, to nie je paradoxne, to je jednoducho uplne mimo.

to víme, že jsi mimo a ten tvůj stav se zhoršuje

2 lajkov

Můžeš mi teda říci v kterých týmech by s jejich současným vozem podle tebe jednou rukou Max nesahal po titulu? :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: Je logický že v těch týmech kde by to šlo by jsi chtěl jezdit ne?

2 lajkov

Willams v éře ground effectu kupodivu těžil ze svého slabšího aerodymického oddělení. Díky menšímu přísavnému efektu netrpěl poskakováním jako Mercedes a Ferrari a proto se nevýhoda stala plusem.
Vzpomínám si jak hned ze začátku Williams havaroval a byl první vůz, který nám na jeřábu ukázal svou podlahu. Tehdy se mu všichni smáli, že má podlahu hodně jednoduchou a že má před sebou hodně práce, jenže se nakonec prokázalo, že v jednoduchostí je síla.
Jenže teď máme nové pravidla a kvalita aero oddělení chybí.

Myslim si, ze Max by po titule siahal aj keby mal auto z F2.

1 lajk

Teba len stve, ze Alonso by to nedokazal.

1 lajk

Tak sis tu zase prostřílel obě nohy a teď chceš pokračovat v cirkusu?

2 lajkov

…a současné auto f1 academy by mu na to nestačilo?

2 lajkov