Sainz rokoval o novej zmluve s Ferrari, potom prišiel šok: Trvalo mi týždeň, kým som to prijal | Magazín F1 - F1online.sk

Vo Fer su spokojni :grinning:, trasu sa len niektori diskutujuci :+1:, ale ti vidia len max po spicku svojho nosa, takze na hlbku rozhodnuti vo vacsich suvislostiach to nedavaju :grinning:

ak su spokojni s takymto stavom, tak to potom vysvetluje preco su tam kde su.
aj ked osobne mam pochynosti, ze su spokojni

Myslel som, ze su spokojni s podpisom Hama - nie, ze su spokojni so stavom auta, komunikacie, kde sa nachadzaju v poradi atd… to by bola chyba.
Takze si myslim, ze makaju - ono to pride :+1:

1 Like

no co sa tyka angazma toho pilota tak zatial fiasko.
No uvidime co pride. Mozno aj odchod Vasseur-a :wink: :slightly_smiling_face:

Fiasko nie, ale asi sme mnohi cakali viac a rychlejsie (ja skor az v 2026) - ale aj toto je cesta a bude dlhsia a bude dobra - treba vydrzat a dat sancu.
A myslim, ze Ham uvazuje na dlhsie obdobie ako jazdecke - on chcel v Mer riesit aj zmluvu po skonceni kariery a na tom sa nedohodli a vo Fer sa vyjadrili, ze s nim rataju aj po skonceni - ambasador znacky…
Ono, Mer a Fer su jedine stahne v ktorych jazdili 2ja 7nasobny MS… a z toho sa da dost vytlct.
Fer ma skvely program nakupu vozidiel - je v tom uz s autom zahrnute pravidelne stretnutie na okruhoch aj s jazdcami F1 atd… a podujatia vo fabrike, jazda v sportovych autach urcenych na okruh - je to total biznis
A tam ak bude Ham - to ovplivni vela a mnohych k nakupu a investovaniu :+1:

3 Likes

Stačí keď bude chodiť každo ročne na Ferrari Finali Mondiali. A vždy ho hodia do nejakého historického F1 alebo tak a majú promo navždy.

1 Like

Tak to som zvedavy ako spravia ambasadora z niekoho, kto tam bol 2 roky (ak nepredlzi), za ktore dostal nakladacku od Leclerca a nevyhral dokopy nic. :slight_smile:

Navyse Hamilton bude navzdy pre fanusikov F1 spojeny s Mercedesom, v ktorom zazil najvacsie uspechy.

1 Like

tak kupit predrazenu teamovu dvojku co ma problem zajazdit qaldu v belgicku hodnotim ako fiasko.
To je krasne, ze ma syr Lujzo kopec titulov (vdaka silnemu motoru) ale akosi zabudas, ze to zajazdil v mercedese. Co ma Ferrari z toho vytlct ?

Uvidime - mozno z toho nebude nic, ale plan Fer taky je a ja som uz videl kopec “marketingovych kotrmelcov” - a uspesnych :grinning:

No, tak asi orechy…