Proc jako, je hezka pro me, ale neni to zadny obecny ideal krasy.
ved nevravim ale nikdy nevies
Chceme drama, když závody F1 stojí za starou belu.
A uz si to pokazil.
Noviny okomentuju kazdy prd Zaujimave, ze ani nevieme co sa presne stalo. Ale ked to vysvetlil zene, tak snad tuchuderu neznasilnil.
Ejha,Wolf musí tú feministickú dieru dobre platiť.
Cele toto je strasny fake. A este zdroj Holandske media. Stareho Verstappena by uz mali poslat do prdele, nech sa to ukludni.
Aspoň konečně něco zajímavého.
No neviem, lepsia by bola akcia na trati Hrabat sa zo strany medii v sukromi inych osob je hyenizmus. Deje sa to v dnesnej dobe casto a ma to potencial doslova zruinovat osoby, aj ked nic neurobili (teraz nesudim konkretne Hornera). A ked sa aj media pomylia, tak samozrejme, nic sa nedeje, ospravedlnenie uz neprichadza. Hlavne ze maju mega clanky, umelo vytvorene kauzy a klikatelnost. Dnes je aj seriozna zurnalistika velmi vzacna.
Clanok o Hornerovej aferke a hned prve prispevky su od “skalnych” fanusikov F1, ktori jedini rozumeju F1 a riesia hlavne F1
Som rad, ze jednou z hlavnych sucasti F1 je, kam Horner pcha svoj parok a s kym si pise
Ako som pisal inde, citatelov zaujimau skor taketo veci. Nikoho nezaujima preco Mercedes poskakuje 3 roky a nemaju riesenie, kazdeho zaujima, co robi Horner.
Vo fous. 15
kto je tvoj kon ferdo? ja by som to asi videl na porsche klasicky
A ty klasicky řešíš, co ostatní uzivatele a ne samotný téma, protože netušíš o co go, to je pak těžký
Přiznám se, že nejsem ještě správně v obraze. Vařím jelení guláš pro Tripery a ještě jsem si nevytáhl live timing, tak neznám obsadu jezdců a týmů.
Chvíli vydrž.
dal si si zalezat na tomto komente jak pozeram, triper bude nadseny
Však právě.
Takže taky Porsche a z nostalgie Ligier v LMP2.