Sága okolo Christiana Hornera pokračuje: Žalobkyňa sa odvolala voči rozsudku | Magazín F1 - F1online.sk

Proc jako, je hezka pro me, ale neni to zadny obecny ideal krasy.

ved nevravim ale nikdy nevies

1 Like

Chceme drama, když závody F1 stojí za starou belu. :grin:

2 Likes

A uz si to pokazil. :smiley:

2 Likes

Noviny okomentuju kazdy prd :smiley: Zaujimave, ze ani nevieme co sa presne stalo. Ale ked to vysvetlil zene, tak snad tuchuderu neznasilnil.

Ejha,Wolf musí tú feministickú dieru dobre platiť.

Cele toto je strasny fake. A este zdroj Holandske media. Stareho Verstappena by uz mali poslat do prdele, nech sa to ukludni.

Aspoň konečně něco zajímavého. :grinning:

No neviem, lepsia by bola akcia na trati :slight_smile: Hrabat sa zo strany medii v sukromi inych osob je hyenizmus. Deje sa to v dnesnej dobe casto a ma to potencial doslova zruinovat osoby, aj ked nic neurobili (teraz nesudim konkretne Hornera). A ked sa aj media pomylia, tak samozrejme, nic sa nedeje, ospravedlnenie uz neprichadza. Hlavne ze maju mega clanky, umelo vytvorene kauzy a klikatelnost. Dnes je aj seriozna zurnalistika velmi vzacna.

2 Likes

Clanok o Hornerovej aferke a hned prve prispevky su od “skalnych” fanusikov F1, ktori jedini rozumeju F1 a riesia hlavne F1 :rofl:

Som rad, ze jednou z hlavnych sucasti F1 je, kam Horner pcha svoj parok a s kym si pise

4 Likes

Ako som pisal inde, citatelov zaujimau skor taketo veci. Nikoho nezaujima preco Mercedes poskakuje 3 roky a nemaju riesenie, kazdeho zaujima, co robi Horner.

Dvanáctihodinovka v Sebringu LIVE.

https://www.imsa.com/tvlive/

1 Like
1 Like

Vo fous. :slightly_smiling_face: 15

kto je tvoj kon ferdo? ja by som to asi videl na porsche klasicky :smiley:

A ty klasicky řešíš, co ostatní uzivatele a ne samotný téma, protože netušíš o co go, to je pak těžký

Přiznám se, že nejsem ještě správně v obraze. Vařím jelení guláš pro Tripery a ještě jsem si nevytáhl live timing, tak neznám obsadu jezdců a týmů.
Chvíli vydrž.

2 Likes

dal si si zalezat na tomto komente jak pozeram, triper bude nadseny :smiley:

1 Like

Však právě. :crazy_face: :yum:

Takže taky Porsche a z nostalgie Ligier v LMP2.

1 Like