Rovnako aj David Croft na Skysport. Komentátori všeobecne v každom športe to prežívajú fakt naplno.
Tak Magnus Carlsen je už dávno překonal.
Je to nejlepší šachista současnosti (tedy už pěknou řádku let v kuse), a je považován vůbec za nejlepšího všech dob.
Jeho komentovanie a občas aj reakcie na nesúhlasné komentáre sa mi nepáčia. A ani dáko osobnostne mi nesedí. Na druhej strane f1 dosť spropagoval na Slovensku aj v Česku. Polovicu kníh, ktoré čítame v SJ a ČJ by ske podľa mňa vďaka nemu nemali.
A problému s jeho komentovaním, raz som vyskúšala F1TV a už som sa k našim komentátorom nevrátila. Aj keď v poslednom období mi f1tv dosť blbne
Len doplnim, ze ja som ho sledoval hlavne na yt. Inac o nom nijak moc nepocut… Musis mat aj tie spravne odbery na yt, aby ti tam jeho videa vlastne ponuklo.
tak mne najviac vadí ta jeho zaujatosť voči niektorým jazdcom, a vytváranie falošných drám, to že to prežíva pri štarte, to mu až tak neberiem, ale osobne si myslím že taký komentátor (kedže v F1 nemáme ani slovaka ani čecha) by mal byť v takom prípade nestranný… ja rozumiem, že on potrebuje zaujať, v rokoch 18-19… sa ho dalo ešte sledovať, počúvať… no časom to už proste nejde… možno ak by som sa teraz dostal k F1 ako nováčik, jeho komentár by bol zaujímavý pre mňa, no aj skúsenejší sledovatelia F1, čo už majú nejaký prehľad a tomto športe, všetci tvrdia to isté, zo Števka sa stal trošku drama queen…
Šach zažíva obrovský celosvetový boom. Magnus je v šachu ako Max v F1, čo na srdci to v mikrofóne. Jediným vyjadrením dokázal zviditeľniť šach( a teda jeho živobytie) novým ľuďom aj nádejným investorom, aj keď to nejakého Joža z Bažín vytočí.
Je to krásny šport
Fischer, Kasparov to su taki Fangio, Schumacher.
Carlsen je taky Verstappen. Treba pockat az sadne prach.
to je, ale to porovnanie moze byt zradne. Fischer ci Kasparov nemali k dispozicii stockfish.
sach je ako simracing. zapnes divajs a mozes sutazit.
Magnus je poslednu dobu nejak mimo.
https://x.com/NorwayChess/status/1929257237190443042/video/1
To je pravda, že je troška drama queen a občas si pozriem videá z komentovania čo pridáva na sociálne siete a vypínam to lebo strašne preháňa a je to neprirodzené. Podľa mňa by mal nechať komentovanie a venovať sa propagácii a manažérskej funkcií, robiť pr f1 v našich končinách
Senilného pána už nechaj odpočívať
Ale tohle geniální spojení sem si nemohl nechat pro sebe.
Máš tam všechno - auta, šachy, ukrajinu vs rusko…čítování, nevěru…
Kevin byl u Rogana? Co to je? Goebbles tady má ranní stand up nebo co?
Už ses naučil česky teda aspoň?
Jinak srovnávat bouchnutí do stolu s vrážením do soupeřů, v online případě rovnou vyrážením soupeřů z trati? …Wow.
Goebbles po ránu pobavil.
Kde si to četl? Někde na ruskym sputniku? To by k tobě sedělo.
Keď už sa tu našlo zopár šachových nadčencov
Rozhovor z ktorého som padol na zadok, prvá žena ktorá sa stala GM, Polgár Zsuzsa , známejšia je jej mladšia sestra GM Polgár Judit(2. Žena ktorá sa stala GM a dosiahla elo ktoré je zatiaľ nedosiahnuteľné pre inú ženu) je síce známejšia a úspešnejšia ale… treba si pozrieť video
Natrápila sa riadne v tomto mužskom športe, beda vám keď pretočíte čo i len sekundu videa
Spoiler Queen Gambit, Šovinizmus,Rusáci & Fide, Fischer 960
A v kombinácii GM Lékó Péter & GM Polgár Judit moja obľúbená senior komentátorská dvojica, ešte do tretice IM Rudolf “Lipstick” Anna a maďarský komentátorský trojlístok …
A my na Slovensku máme ho.no
GM, nice.
…buuut, did you crush WFM, once?? xdd
mame svojstojnu zahranicnu politiku na 4 svetove strany a hradzu proti progresivizmu.