S Neweym by chcel pracovať aj Alonso: Párkrát som bol blízko | Magazín F1 - F1online.sk

Ja neviem prečo rovno nešpleche mená alebo čísla Zak. Nemusí byť s nikým kamarát od RB a urobilo by to viac škodu.

Statement “increase in CV” je fakt rovina : doteraz nám nechodilo nič a zrazu nám prišli 2, až po doteraz nám chodilo 10 a máme teraz 1500.

Však normálne nech ide a povie. Takéto statementy neurčité o hovne :smiley:

1 Like

https://twitter.com/lndriver/status/1786431931300598096?t=iYalRQb-bx7HKgs_lznJ4g&s=33

Proste Charles je známy, že nevie parkovať a cúvať

1 Like

Nepodporuj tu zlé media se spekulecami

no, hlavne tam je fluktuacia akasi nonstop :smiley: ja si naozaj myslim, ze si len prihrial polievocku a tu sa to klasicky nafukuje jak puffer fish

Mne sa páči ako je Ferrari od Freda ticho, nič nehovorí všetko ■■■■■■■■■ a zrazu to iba oznámia a McL musí takéto píčoviny trepať a ptm sú iba na smiech

1 Like

Za nami tak prišlo HR vo firme, že prečo sa nám o 200% zvýšili výpovede :smiley:

Po 6r kedy v teame neodišiel jediný človek, sa proste dvaja rozhodli odísť a niekto je proste d3bil a nevie pozrieť na číslo ale iba percento :smiley: tak sa robil hrozný krik až sa zistilo že wtf :smiley:

Ale dobre, však spravil čo mal ako vedúci iného teamu aby podporil viac destabilizáciu. Ja by som robil to isté len viac fakticky

1 Like

Co Ferrari přesně oznámilo?

McL má nové prachaté majitele. Může být dost možné, že po odchodu Neweyho odejde více lidí. Obzvlášť, když tam mají Marshalla, kterého znají, a může si nějaký svoje favority přetahovat.

1 Like

100% je dobrej ukazatel na destabilizaci

1 Like

Spíš se mělo HR zajímat, co tam zaměstnává za lidi, když si myslí, že z 0 na 2 je 200%.

3 Likes

To jen někdo neumí s excelem

Tak matematicky to nedáva zmysel, reálne to každý pochopil čo tym chcelo HR povedať :slight_smile:

1 Like

korporatne klikihaky a interne skratky (121) su dakedy prepal :smiley:

1 Like

Myslíš, že má Charles problém s odhadováním prostoru? :slight_smile: :smiley:
Na parkovišti i dnes na trati.

1 Like

tarararara its the muthafuckin TOTO WOOLFFF (toto wooolff)

:thinking:
beru zpět, zdroj to stáhl.

1 Like

Asi zkoušeli, za jak dlouho na to v tom teamu příjdou. Snad jim to nezabralo celý den.

1 Like

odkoho to je? ako meno twt účtu

tento preklad nebyl presny :frowning:

1 Like