Co by si mysleli. Možná tam zaměstnanci rotují takovým tempem, že takové informace vůbec nestačí vstřebávat…
Co řekl špatně? A proč by ho měl sežrat Stella?
Myslím si to samé. Proto Aston vyskočí a pak se dlouho propadá až na dno.
Proč by tam měli rotovat zaměstnanci? Musíš brát, že jejich hlavním cílem je teď rok 2026 a dá se to pochopit.
ved nic nerekl spatne, nezapocul si ako stella kritizoval verstappena pre nieco podobne?
to si myslim ze je kazdeho cielom…
Protože když se mění vedoucí pracovníci, většinou se dost mění i ti pod nimi. Přinejmenším se mění systém práce, což s sebou nese problémy. A r. 2026 je cílem každého.
Byl jsi rychlejší .
Jj, tak přivedli do týmu nová jména, Neweyho, Cowella atd…to ale neznamená že tam rotují zaměstnanci, že nestačí vstřebávat nebo co to je za blábalol…
Jo, ale tak McLaren a RB například asi tenhle rok neodpískají. Aston se už vyhradně soustředí na 2026
Pro mě za mě, tak nerotují a vládne tam stabilita, to je vidět na první pohled. Ale víš co, mně je to jedno.
OK
no co ine im zostava ked je tam nieco poriadne na prdel a zrejme ani nevedia co… trapia sa ako mercedes 3 roky, ta zmena im pride vhod, snad daco trafia…
Však ano, jestli jsem dobře pochopil, tak zatím nepřivezli žadny upgrade, Newey na tomhle voze bude mít nejspíš nulový podíl, takže z mýho pohledu tenhle rok prostě lepší nebude.
Zelenym autam sa v F1 velmi nedari. Tusim len Lotus nejakych 50 rokov dozadu bol uspesny.