Jenom žasnu, z čeho všeho se dá udělat záležitost. Ještě ministr zahraničních věcí do toho, ten má fakt starosti. Musejí mít v té Argentině hotový ráj, když má čas se věnovat podobným věcem. A to přitom s Landem v téhle věci nesouhlasím. Na druhou stranu, proč by právě bezprostředně po závodě nemohl říct co si myslí. PR panáků máme dost.
…však může vyjadřovat co chce, jen ostatní s tím vyjadřují nesouhlas, ty též.
Tieto kecy si nechaj. Sezona nie je jeden pretek. Prehral titul, lebo mal menej bodov. Tak ako v 2021 titul vyhral, lebo mal bodov viac. Jednoduche. ![]()
Sezonu může rozhodnout jeden zavod.
Jeden zápas. Jeden gól.
Kecy, ze sezona neni jeden zavod je hroznej blabol.
Já bych Landové slova až tak moc vážně nebral. Po závodě byl logicky hodně v afektu a při pozdější úvaze by určitě hovořil jinak.
A možná by mluvil stejně, ale hlavně je to úplně jedno. Tak si to myslí, není komisař, tak nemusí být objektivní (pokud tedy oni jsou
). Zase neřekl bůhvíco.
Landova huba zase predbehla rozum. ![]()
Podle mě se Lando vyjádřil úplně stejně jako já při sledování závodu. Jen je Lando slušně vychovaný a nepodával novinářům stejné přívlastky jako já. ![]()
Vytahovat do clanku o Colapintovi v roce 2026 to co udelal Ver v 2018 je uz hustej narez
.
Ver rekne, ze to je OK - je to spatne, Ver rekne, ze to NOK - je to spatne. ![]()