Russell spomína na svoje prvé testy: Po dvoch dňoch som mal oči podliate krvou | Magazín F1 - F1online.sk

V štatistike počtu odjazdených veľkých cien patrí Georgeovi Russellovi delená 39. priečka s Thierrym Boutsenom a majstrom sveta z roku 1997 Jacquesom Villeneuvom. Britský pretekár tak nazbieral už obrovské množstvo skúseností, ktoré sa teraz snaží zúročiť v majstrovskom boji proti Kimimu Antonellimu. Kde sa však jeho cesta začala? Na maďarskom Hungaroringu v sezóne 2017.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/241727/russell-spomina-na-svoje-prve-testy-po-dvoch-dnoch-som-mal-oci-podliate-krvou

ak jemu ten rozdiel medzi gp3 a f1 pripomenul jeho obed, tak my bezni smrtelnici so skodovkami by sme v prvej zakrute ten obed videli :slight_smile:

To platí hlavně o životě. :smirking_face::smiling_face_with_tear:

V tom roku okrem GP som bol aj na testoch a velmi dobre som si to uzil, ako hovori G-boy.

V pretekoch na bedni skoncili Seb, pravy Kimi a podrztaska. Krasny den pre Ferrari a z trate zpod podia som si uzival vitazstvo a :bottle_with_popping_cork:.

V stredu som sa vratil na testy a znova paradny den, ked najvacsie ovacie zozali piloti Ferrari a samozrejme Robert vdaka obrovskej skupine veselych polskych fanusikov.:+1:

Pekne spomienky na super formulovy vikend.