Russell označil protest za „stratu času“, Verstappen o ňom vraj nevedel | Magazín F1 - F1online.sk

Zapomeň, takové jednání je výhradou fans Maxe :smirk:

2 Likes

Tento tvoj obrazok moc neprispeje pohode na fore

1 Like

Keby chcel prispiet pohode na fore, tak by uz davno z fora odisiel. :slight_smile:

2 Likes

no ked myslis…

Co je "můj " obrázek ohledně názoru na fans Maxe proti urážení, shazovaní a neustále "jak se Ralf oteplil, tak to s ním jde z kopce, můžou za to liberalové, progresivismus a další srance

Dej si radši zmrzlinu a bude líp

1 Like

Neboj sa, tie veci su aspon odo mna nahlasene

Ide mi o to, ze tu postnes zo sportskeddy nejaky obrazok, este orezany, co niekto ani nemusi vediet o koho ide, len ze tam je nejaka zenska co sa vyjadrila, ze Max Verstappen buduje svoju jednotku co kazdeho bezhlavo napada

Tebe to naozaj pride ok?

1 Like

Já jsem to neořezal, ale tenhle názor mi přijde zajímavý i právě vzhledem k tomu co se tu děje na fóru :thinking:

Neni treba v tom hladat ziadne nuance podla mna, takto sa len z Maxa zase robi niekto, koho je treba nenavidiet

Typek si len jazdi vo formulke alebo v gtckach a paralelne ludia davaju taketo vyjadrenia do medii ako ako z tvojho obrazku

To mne nepride v pohode

3 Likes

Jednou si dovolil Russell vést závod a fandové Maxe už to hrotěj :smile:

3 Likes

@Hedgehog a máš to i s videem

Je sranda, že to řešíte zrovna vy, ultras Alonsa :smiley:

3 Likes

Žádnej zelenej tam nikoho nemlátí :smile: A už vůbec ne před dětma. Já bych si počkal až mě bude stalkovat až domu, a tam bych mu dal kopačku do xichtu, stejně jako tady s Josem a mám klid :wink:

1 Like

A co je na tom zhadzovanie? Je teply? Je. Dokonca sa tym verejne chvali. A ja registrujem odkedy sa tym pochvalil, ze chlap je vo svojich vyjadreniach pekne mimo. Ja nemam nic proti normalnym bukviciam. :grin:

Honzi Honzi, ze ty budes tiez jeden z nich, ale kvoli tlaku okolia to skryvas. :rainbow_flag:

1 Like

Nějak nechápu tvůj komentář. Vidíš na videu, že by se fans Alonsa tam s někým mlátili?

1 Like

Řeším obecně to téma, že kolem Maxe vzniká fanatická fan base. Chceš mi jako říct, že okolo jiných jezdců nevzniká? Však jste toho sami živým důkazem :smiley: (nejen vy aby jsi se zase nechytal tohoto)

K videu, nechceš mi říct, že z jednoho videa usuzuješ, že velká část Maxovců jsou deme ti co se chodí poprat, že ne? :slightly_smiling_face:

3 Likes

Už jen to, že máš potřebu to opakovaně řešit, o tobě vypovídá mnohé. :slightly_smiling_face:

3 Likes

To si neodporuje s tym, co som pisal

Ale okej, kludne sa na tu problematiku pozerajte takto a sirte dalej nenavist na pilota co si len robi svoju robotu a nijak nemoze za to ze mu fandia mimo ine aj rozni jednobunkovci

Keby si nemal nic proti ziadnej “bukvici” spravil by si lepsie

Ale you do you

Len sa potom nediv reakciam

5 Likes

Ale však to není šíření nenávisti a nic proti Maxovi přece

1 Like