Russell nesúhlasil s rozhodnutím Mercedesu: Bol som dosť naštvaný | Magazín F1 - F1online.sk

No jazdit sa uz moc nedalo, preto dali (pomerne neskoro) SC.

Tam uz nemali inu moznost, kedze Colapinto to rozbil. :smiley:

Bal som sa, ze to RB prekombinoval, lebo mohli dat heavy wets pocas SC a boli by v pohode za Landom s Russellom, ale podla mna ocakavali, ze ta RF pride aj bez nehody kvoli tym prudom vody na trati. :slight_smile:

Tak ci tak si ale myslim, ze aj bez RF by to dokazal vyhrat. To jeho tempo v zavere bolo uplne inde. Ved tam strielal jedno fastest lap za druhym a nakladal celemu polu aj sekundu za kolo. :smiley:

Kazdopadne krasny pretek. Najlepsi v sezone urcite a mozno aj najlepsi od zmeny pravidiel. Mokra Brazilia je vzdy zarukou perfektneho motorsportu. :cloud_with_rain:

Bez ohledu na výsledky a sympatie, já nemám ráda mokré závody a kvaldy snad ještě míň, takže za mě určitě ne :slight_smile: . Ale Maxovi a fans gratulace, užijte si to.

Bez ohladu na vysledky a sympatie, ja mokre preteky aj kvalifikacie milujem. Aj dnesna Q sa mi pacila. Hoci to RB nevyslo, ta Q bola extremne napinava, ked sa to menilo kazdou sekundou. Mam rad prekvapenia a zaroven tieto tazke podmienky, v ktorych sa piloti naozaj ukazu. :slight_smile:

Dakujem pekne. :slight_smile:

1 Like

No sice se videl na prvnim miste, zato ja videl, ze nedokazal predjet ani Alpine. Ani jedno nejrychlejsi kolo v zavode. Ani…. RF pit by mu pomohl to ano, ale na vitezstvi dle meho nazoru nemel.