Na každém závodě se váží každé auto.
Ať první nebo 20. resp. ta auta, která dojedou do cíle.
Kdyby chtěl někdo podvádět, tak je váha fakt špatnej nápad.
Stalo sa to tímu. pilot ako taký to sotva ovplyvní. A Red Bull mal tiež problémy s dodržiavaním pravidiel.
Smutne, ale jednoznacne diskvalifikovat
Nejde o váhu auta s palivem. Předpis říká, že 798 kg je při úplném vypuštění paliva. Je více než pravděpodobné, že jde o kombinaci vysokého opotřebení prkna (mezního) a vyšší ztráty hmotnosti tvrdé pneumatiky, která běžela déle, než se očekávalo.
Jo kdyby Max dojel druhý a Checo vyhrál a pak se začalo řešit tohle, to by místní spodina měla hodně teorií o tom nepochybuji
Ano vsetci by hovorili o podvodnickom Red bulle…
Tak nakoniec bude možno aj Toto šťastný. Radšej Lewis win a George DNF ako double s nesprávnym koníkom na P1. A ani sa to nesnaží skrývať ten krivák.
Ale jo, uz jsem na tomhle foru dost dlouho na to abych to tusil.
Ale to si mali potom ROZmyslieť a neísť na jednu zastávku pretože veľmi dobre museli vedieť že budú mať problém s váhou pri takej opotrebovanosti pneumatík. Ich chyba
Máš pocit, že Russell tu spôsobuje najväčší sh1tstorm? Pozri sa pod články o Maxovi a RB.
Ale veľká škoda, dnes si to Russell zaslúžil, vynikajúci výkon a ešte aj sám si vymyslel tú taktiku. Dnes som mu to fakt prial a aj som si spomenul na teba, že možno to sem prídeš osláviť.
Nevěřím, že to je pnematikou. Prostě ho zapomněli dovážit.
Kdyby to jeli na váhu pneumatik, tak to je dost odvážné a riskantní a vlastně blbost.
Toto priznal, že to bola ich chyba
Skoda, jazdil naozaj skvelo, uz druhykrat ho podkopal team … russell mi v tom mercedese pride ako sam proti vsetkym
Však to je jasný, že ho zapomněli dovážit. Jezdit tak, že spoléháš na váhu pneumatik je blbost.
Blbe je, ze prave ta taktika sposobila DSQ a nie Mercedes…
Iba blbec by sa snazil umyselne mat podvahu.
Edit: Resp. nie sposobila, ale prispela… Mercedes vraj teda urobil chybu, ale umysel v tom vidiet je sialenost imho,
údajne urobili chybu pri poslednom nastavení monopostu pri parc fermé a niečo po FP3 menili a zabudli ho prevážiť
nebola to jeho taktika. Si myslíš, že na pneu stratil 1,5 KG?