Russell krúti hlavou: McLaren môže ukončiť vývoj a vrhnúť sa na budúcoročné auto | Magazín F1 - F1online.sk

On tak neodpísal sezónu ale preteky

Najlepsie je, ze inak o Russellovi mnohi hovoria, ze je falosny pokrytec aj s Wolffom atd. (pamatame si na vyjadrenia o rychlosti k Ferrari, ked M valcoval), ale ked povie nieco co sa hodi, je to pevny pilier argumentacie.

Vsak ja neviem, ale snad nikto tu, ci v F1, nespochybnil, ze McLaren bol najrychlejsi a ma(l) v tychto podmienkach naj monopost.
Ale rovnako je jasne, ze konkurencia ma zase pri svojich vyrokoch svoje zaujmy :slight_smile:

Napr. aj Kiks tusim pisala, ze M rychlost ma (a uprimne, Georgove tempo na zltych bolo vyborne) ale trapia sa so softami, cize potencial tam je.

2 Likes

Bud problem s ocami alebo s citanim:

Toto povedal po jednej Q, ktoru vyhrali na jednej trati za urcitych podmienok, kde navyse kazdy tim pouzil ine kridla atd a kde McLaren vyhral o necele 4 desatiny.

A potom povie, ze v F1 je na to, aby bojoval o vitazstva. Hotova vitazna mentalita. :joy:

Ano, McLaren je najlepsi a favoritom, a aj napriklad Verstappen ich favorizuje, ale povedal (neviem ci po treningoch alebo este po testoch), ze na zaciatku sezony urcite na McLaren nemaju, ale neodpisal celu sezonu, lebo sezona je dlha a navyse nie je to este ani rok, co sme sa vsetci presvedcili, ze ani este vacsi naskok RB nebol neprekonatelny.

2 Likes

Neviem ja som videla 3 rozhovory a v ktorom to.bolo?

Teraz sa pytas na Verstappena ci Russella?

To že povedal že môžu ukončiť sezónu

To som ja zatiaľ dnes nevidela

Precitaj si clanok, co hovori o McLarene a zapoj hlavu pritom. :slight_smile:

2 Likes

To je hysterka. :smile:. Dyt je ctvrtej. Moc brzicko hazi flintu do zita. :grinning:

2 Likes

Ja som si vypočula čo reálne povedal…čakám stále na zdroj tohto.

A kto hádže flintu do Zita?

Chce vyhrať je ■■■■■

Hovorí že na win to asi nebude je ■■■■■

Čo má akože hovoriť

V pohode. Nechtel jsem te nastvat. Nahodou zajel pekne. A vubec celou kvaldu jel dobre. Ale za me ma bejt sebevedomej a verit svemu teamu.

Tesim se na celorocni battle RUS vs VER, namaze si Russell zitra mistra sveta na chleba? :wink: