Rovnaké problémy sme mali s vylepšeniami aj vlani, hovorí Alonso | Magazín F1 - F1online.sk

Takes one to know one :neutral_face:

Mluví se o tom že s Fallowsem v Astonu velmi roste nespokojenost a jestli Maďarskem nepřesvědčí tak bude nahrazen právě příchozím Enrikem Cardilem z Ferrari.

1 Like

Na to jsem přišel tak, že Alonso Astonu dovezl naprosto drtivou většinu bodů. Chápu, že pro tebe je to u pilota, resp. Alonso málo, měl by navrhovat a konstruovat vůz…já si s tím třeba vystačím.

Jinak to kolo zařadil mezi svých top 5., rozumím, že někomu to bude trhat žíly ještě dlouho. Bohužel vše naznačovalo, že v neděli to bude špatné a o jednom kole to opravdu není, že z něj měl Alonso radost je úplně OK a jsem za to rád. No predikce do závodu se to pak jen potvrdily - body v Barceloně byly v nedohlednu. Na komplexní trati jako Barca je to problém a řešení musí hledat inženýři.

1 Like

Za mě bez překvapení. :smile:

1 Like

Jako vzpomínám si, že Fallows se ukazoval i před kamerama, ještě když se dařilo. Od jistý doby jako by se po něm slehla zem. To neznačí nic dobrého a nedivil bych se tomu…

2 Likes

Ok, takze kym bude Alonso vozit viac bodov ako Stroll, tak svoju pracu odvadza dokonale. Chapem to spravne? :smiley:

S tym ako klesaju Alonsove nadeje, tak klesa aj vase meritko uspechu. :smiley:

Já myslím, že ty chápeš málo co.

1 Like

Pekne si sa to od Honzika naucil, ze ked nemas co, tak len prazdny komentar mimo temy a k teme nic. :smiley:

Už ses vykecal? :slightly_smiling_face:

2 Likes

Zas prazdnota a k veci nic? :smiley:

Dal jsem do vyhledávače zadání.
“Zlatý Alonsův šroubovák.”
A představte si, že ani internet nic nenašel.
Aston je prostě ztracený. :crazy_face:

Já si zase myslím, že je chyba to házet na jednoho člověka, plus Tom C. Jako technický ředitel je tam dýl a je furt mimo, dává velkohuby prohlášení, přitom zrovna jeho oblast (šasi, zavěšení, monokok) je neustále problematické. Četl jsem, že právě Cardi má jít na tech ředitele, Fallows u aera, ale snaží se ziskat Adriana na aero právě, plus Allisona z Mercedesu

1 Like

Osobně si myslím, že Aston už v těchto pravidlech nic zásadního nepředvede. Nemají nastaven proces vylepšovaní, nefunguje to. Ostatní jsou prostě lepší. Až dobudují továrnu a ty procesy nastaví, mohou začít konkurovat. Nejdříve za nových pravidel. To je realita…

Mal si sa opytat ChatGPT, mozno by sa tam nieco naslo.:grinning: