Takes one to know one
Mluví se o tom že s Fallowsem v Astonu velmi roste nespokojenost a jestli Maďarskem nepřesvědčí tak bude nahrazen právě příchozím Enrikem Cardilem z Ferrari.
Na to jsem přišel tak, že Alonso Astonu dovezl naprosto drtivou většinu bodů. Chápu, že pro tebe je to u pilota, resp. Alonso málo, měl by navrhovat a konstruovat vůz…já si s tím třeba vystačím.
Jinak to kolo zařadil mezi svých top 5., rozumím, že někomu to bude trhat žíly ještě dlouho. Bohužel vše naznačovalo, že v neděli to bude špatné a o jednom kole to opravdu není, že z něj měl Alonso radost je úplně OK a jsem za to rád. No predikce do závodu se to pak jen potvrdily - body v Barceloně byly v nedohlednu. Na komplexní trati jako Barca je to problém a řešení musí hledat inženýři.
Za mě bez překvapení.
Jako vzpomínám si, že Fallows se ukazoval i před kamerama, ještě když se dařilo. Od jistý doby jako by se po něm slehla zem. To neznačí nic dobrého a nedivil bych se tomu…
Ok, takze kym bude Alonso vozit viac bodov ako Stroll, tak svoju pracu odvadza dokonale. Chapem to spravne?
S tym ako klesaju Alonsove nadeje, tak klesa aj vase meritko uspechu.
Já myslím, že ty chápeš málo co.
Pekne si sa to od Honzika naucil, ze ked nemas co, tak len prazdny komentar mimo temy a k teme nic.
Už ses vykecal?
Zas prazdnota a k veci nic?
Dal jsem do vyhledávače zadání.
“Zlatý Alonsův šroubovák.”
A představte si, že ani internet nic nenašel.
Aston je prostě ztracený.
Já si zase myslím, že je chyba to házet na jednoho člověka, plus Tom C. Jako technický ředitel je tam dýl a je furt mimo, dává velkohuby prohlášení, přitom zrovna jeho oblast (šasi, zavěšení, monokok) je neustále problematické. Četl jsem, že právě Cardi má jít na tech ředitele, Fallows u aera, ale snaží se ziskat Adriana na aero právě, plus Allisona z Mercedesu
Osobně si myslím, že Aston už v těchto pravidlech nic zásadního nepředvede. Nemají nastaven proces vylepšovaní, nefunguje to. Ostatní jsou prostě lepší. Až dobudují továrnu a ty procesy nastaví, mohou začít konkurovat. Nejdříve za nových pravidel. To je realita…
Mal si sa opytat ChatGPT, mozno by sa tam nieco naslo.