Alkohol spája.
Myslím si, že mi krivdíš. Ak Lando prestane robiť chyby a začne porážať Oscara, tak mi budeš dávať srdiečka každý súťažný víkend.
Alkohol spája.
Myslím si, že mi krivdíš. Ak Lando prestane robiť chyby a začne porážať Oscara, tak mi budeš dávať srdiečka každý súťažný víkend.
Videl jsi ten onboard druhyho pokusu v Q3? Takhle top pilot fakt nejezdi. To auto tlacil za limit, brzdil dal za brzdnejma bodama a absolutne to nefungovalo. Ne nadarmo se rika slow is smooth, smooth is fast. A to neni jen Spanelsko. Jak se dostane takhle pod tlak a ma dorucit, tak se zatim v 80% pripadu sesypal a nedorucil.
Jestli ho Brown neuprednostni pred Piastrim, tak ten titul nedopadne.
… prosímtě můžeš mi půjčit tu věšteckou kryšťálovou kouli co máš?
Potřebuju totiž natipovat čísla ve sportce!
Oh, doufal jsem, ze se bavim s nekym, kdo neni zaujatej a ma prehled minimalne o zavodech, co se tuhle sezonu odjely. At se ti to libi nebo ne, tak Landova dostala na prd€l ve Spanelsku neskutecnym zpusobem. Ani jednou si necuchnul k Piastrimu. Jo, cuchnul pri restartu a za par kol dostal 2,5 vteriny. Champ material, lion mentality.
Toto asi záleží aj od auta. Ak je auto dobre vyvážené a drží, tak áno. Ale taký RB určite nie. Tam s tým Max bojuje väčšinu zákrut a je rýchlejší ako keby išiel slow and smooth.
Saudská 2021 je toho dôkazom (až na poslednú zákrutu, kde to bohužiaľ dal až za limit).
Jo, to mas pravdu. Kazdopadne porovnavam ciste mclaren. Mrkni na tohle video. Lando dava tomu autu overdrive jako prase. Chodi pozde na brzdy, ma vetsi rychlost na apexu, ale musi liftovat na vyjezdu. Pripadne se podivej na ruce, jaky dela korekce na apexu. Uprimne jsem o Landa nejevil zajem minuly roky. Takze netusim, jestli takhle jezdil i s minulorocnim autem a nebo mu ted jen nevyhovuje auto a nebo je to jeho styl. Tohle ,trhani" delaji hodne simraceri a sem tam i Alonso a Max. Je to nejlepsi zpusob, jak korigovat auto mid-corner, ale stoji te to neco na vyjezdu. Coz zase je slow-in / fast-out.
Btw : Pri psani mi doslo, ze jsem nekde videl rozhovor zacatkem sezony s Landem a tam rikal, ze mu to nesedi jako minuly rok. Je tedy dost mozny, ze minulej monopost mu vyhovoval vic a nemusel se s tim tak prat jako letos.
Když mě ze zaujatosti usvědčuje ten asi nejzaujatější člověk tady a uctívač maxe (což o něčem svědčí),
tak je to směšné… ale udělal jsem chybu že na tebe zase reaguju, už to dělat nebudu, nemá to cenu.
Jak jsi na to prisel, ze jsem uctivac nekteryho z jezdcu? Ze fandim Maxovi a williamsu, tak to ze me nedela uctivace. Nesouhlasim se spoustou veci, co Max udelal/rekl. Kazdopadne respektuju tvoje rozhodnuti a drzim palce tvymu oblibenci, at je to kdokoliv.
Najskor, co sa da suhlasit: Tiez vnimam mentalne nastavenie (silu?) Oscara za jeho vyhodu oproti Landovi.
Zaroven to, ze minulorocny monopost vyhovoval Landovi viac, nie je len tvoja teoria, ale realita
Co uz nesuhlasim, je opat raz ten slovnik ako dalsi dokaz prehanania, o ktorom sem tam pisem.
Lando skonci par sekund ako druhy za vitazom a to je “dostat neskutocnym sposobom na pr.del”.
Neustale chybuje (v nedavnej minulosti dokola slova ako babrak, amater atd.), “zosypava sa” a pod.
To je presne to zvelicovanie (myslim vseobecne, nie len teraz teba), nie snaha byt objektivne, ci konstruktivne kriticky.
Mozem ti garantovat, ze ak by platili tie vyroky a pomenovania, tak Lando dnes nema na Maxa naskok 39b a v boji o titul nie je na dostrel 10b.
Ani Max nie je zdaleka dokonaly a dalo by sa vselico rozmazavat a nafukovat, nie je taky bezchybny a vyrovnany, ako niektori fans tvrdia, ale taky slovnik a hyperbolizaciu u mna nenajdes
Pro kazdyho z nas bude pojem ,dostat na prd3l" jinde, chapu. Pro me osobne Lando ve Spanelsku na prd€l dostal. Shodneme se, ze se neshodneme. Uplne v pohode, to se stava. Kazdy to vnima svym pohledem.
Ja jsem nenapsal, ze Lando stoji za starou backoru a nebo ze ma levy ruce. Napsal jsem, ze ho vnimam tak, ze se pod tlakem sesype. To s jeho skill setem nema nic spolecnyho. Proto jsem pridal i to video a moje poznatky, co jsem nasbiral ze zavodu motokar, trackdayu a simracingu. Nikde jsem tam nenapsal, ze je to babrak. Napsal jsem, ze ovedrivuje to auto a dela chyby. Jestli je to tlakem a nebo tim, ze mu to auto nevyhovuje, to nevime ani jeden. Muzeme o tom maximalne diskutovat.
A jak pises o zvelicovani Landa, tak ted zvelicujes Maxe. O Maxovi jsem nenapsal ani slovo. Nikdy jsem nerekl, ze je dokonalej a ja ho bezmezne miluju. A to, ze je Lando pred Maxem, tak to je cistej fakt. Mohl bych to rozporovat autem, strategiema a cimkoliv jinym. Ale proc? Fakta mluvi jasne. Mclaren si odvedl svoji prace nejlip ze vsech a stesti preje pripravenym.
Viacmenej sa aspon chapeme a aj ked sa v niecom nezhodneme, je to slusne a vecne
Len par bodov/reakcii, strucne:
Psychika jazdca je neoddelitelna sucast jeho vykonov. Preto, ak by Lando bol taky babrak (nepisal som, ze to ty ho tak nazyvas) a skoro stale sa zosypaval, nemohol by byt druhy v MS, 39b pred Maxom a dost tesne za vybornym Oscarom, bezohladu na techniku, lebo tie vysledky a body proste musi jazdec dorucit…
To, ze monopost Landovi az tak nevyhovuje je aj jeho vlastny vyrok, mozno si to nezachytil, aj to vidime, cize to nie je len spekulacia.
Kedze som chyby a zlyhania Maxa neopisoval, iba pomenoval, ze aj on ich robi a nepouzil ziadny negativny privlastok na Maxa, tak ake zvelicovanie myslis?
jj, je to strašný boj - prakticky neříditelné.
Ale Jos myslel ten neovladatelný RBR z pararelního vesmíru, ne tady ten
ten na ktorom jazdi Cunoda?
v rukach majstra vyzera vsetko lahko.
Až tak lehce, že skončil v monopostě Russella, ale tak stane se
som myslel, ze myslite, ze to bolo schvalne a nie monopostom.
Nevim, tvuj kamoš psal, jak s tím chudák Max bojuje…
no to ano, jazdi na hranici moznosti auta. kdekto iny by ostal pred branami prvej desiatky.
Však to auto jede jak po kolejích.