Ferrari se dostalo pod tlak a Binotto byl pod obrovským tlakem. A začaly se na něm hledat chyby. Každý pohyb, každý slovo, každý rozhodnutí. Všechno se zpochybňovalo a na všechno se dělalo meme. Potřeboval pomocnou ruku. Trochu ten tlak rozměnit. Jenže pomoci se nedočkal, všichni se na něho ve Ferrari vyprdli, zabředával se do toho víc a víc a nakonec ho v tom nechali utopit.
to je zaujimavy pohlad
a co druha strana mince? binottova tuzba byt este cosi viac, a kafral im do vsetkeho, kde mal angazovanych ludi tak im tympadom daval pocit nedovery, nedivim sa, ze sa potom tie chyby kopili, a najhorsie ked sa to prenieslo na pilotov
Nevím jak a komu do toho kecal, ale byl šéf týmů, který byl ve Ferrari od 1995, tak ví, kudy běží zajíc.
Ale nikterak jsem nestudoval, co, kdo, komu udělal nebo kdo komu šlapal na kuří oko.
Takže mi to klidně rozepiš. Rád si to přečtu. A rád si konečně něco přečtu k F1.
@Evap Tak McLaren odtajnil novou livery. Byl kvůli tomu potřeba takový hype, od videí až po skrývání Instagramu?
Já moc rozdíl oproti jiným rokům nevidím.
Nebo to je nějaký bait?
To nebylo utajením médií, ale vložili se do toho noví majitelé a lehli jim kompletně sítě na několik dní…
Takhle to začíná, děsím se toho, jak to bude pokračovat.
Tohle už není McLaren.
To mělo být promo ne?
Že schovali všechny příspěvky/fotky a nechali tam krátké promo.
“Nová éra, dáme do toho všechno.”
Pro mě už nefanditelné, zůstal jenom název a skvělí fanoušci, kteří netuší.
Už chybí pouze ty správné overaly.
Otázka, co budou dělat 14.2…
Bude tam běhat Brown bez trika?
Nevím.
Přes PR, které stojí hlavně na Landovi, tak tým zvedli.
Řekl bych, že nejvíce nových/mladých fanoušků má McLaren.
Budou plakat, všichni.
Tak mě nenapínej a řekni nám, co se děje pod pokličkou?
Máš něco proti Bahrain Mumtalakat Holding Company?
Vůbec netuším jak by to mohlo s McL dopadnout.
Peněz je do McL narvaných tak desetkrát více než je zdrávo, takže prachy nechybí.
Největším oříškem asi bude komunikace nového majitele se zaměstnanci týmu.
Hned si vzpomenu na Sulayema a jeho pocit nadřazenosti.
Mimochodem, za pár dní se jede Rallye Monte Carlo a je nejhůře obsazená v celé své historii…
Nezdá se to, ale má to souvislosti.
Není tam Rovenpéro, tak ohrnuješ nos?
Jak bych to mohl vědět.
Ano bylo to promo, nová je tam ta černá a rozložení barev, ale vypadá to, jako by si to navrhoval ty
Jede tam 9 ks WRC1.
To nemá smysl tam mrznout…
Jen pro pobavení, už loni to pro někoho byla nuda…
Ono to je nuda odjakživa.