Rokovania s Leclercom vraj majú prednosť, Sainz je na rade až potom | Magazín F1 - F1online.sk

Len keby mali kam. Gasly do RB nepojde a vo Ferrari vidim skor Albona. McL aj Mercedes zabetonovany. Tak jedine Gasly do Astonu za Strolla (alebo Fernanda ak to ukonci), ale Ocon neviem.

nedavno tu bol clanok, ze Albon ma s Williamsom kontrakt do konca 2025

To jo ale bol uz aj ze albon ma zaujem sa odtrhnut zo zmluvy :grinning:

Albon se chce ze smlouvy trhnout po letošní sezoně

1 Like

No tak ono to není překvapením podle mě, Alpine slibila kompletní překonání monopostu, podle mě se vratili na stav 2022, když ostatní jedou dopředu

Možná může Williams na Albona využít opci podobně jako Alpine na Gaslyho.

Tak jestli Gasly chce být na potapejici se lodi

Emil bude mít v RB vždy přednost, tak je hloupost se uhamounit na dobrý vůz, když Helmut každé dvojce podlomí kariéru.
Kdyby chtěl Leclerc Ferrari opustit, tak bych mu doporučil Mercedes.

@PUFF @Situs podle poslednich info je AM i Merc hodně blízko modelu difuzoru s beam wing, jako má RB, to znamená taky upravu bočnic, podlahy i modelování předního křídla, data AM naznačují relativne velky gains

2 Likes

Ještě je brzy určovat který vůz bude letos rychlý a který pomalý. Dyť ještě žádný letošní ještě nebyl ani poskládaný.
Na druhou stranu doufat, že Renault bude raketa je taky pořádný úlet.

Na potápějící se lodi nechce zůstat nikdo.
Ale zdá se, že po letošní sezóně se sestavy ve Ferrari a Mercedesu ještě měnit nebudou, tak není kam spěchat.

Ale Gasly není kandidat pro Merc ani Ferrari

Viděl jsem to na nějaký italský nebo španělský stránce, že prý požádali agenty, že chtějí odejít z Alpine. Potom na to navazoval nějaký článěk o tom, že Ocon říká, že auto je too slow.

Asi nějakou představu na datech mají. Mají naskenovanou konkurenci a jejich čísla.
Takže už asi mají nějakou představu jak to bude.

2 Likes

Já každý den večer čekám, že se jim ty Audiny rozpadnou a zatím marně…
Ale přijde to, já to tuším.

Vim, off topic :smiley:

My víme. Máme info přímo z kuchyně. :slight_smile:

Akorát si nejsem jistej toho push zavěšení ve predu u AM i Merc

Zatím se ví, že jediný kdo není na kandidátce, je Alonso u Hondy.

Tak možná v tvé představě :stuck_out_tongue:

O Oconovi jsem to četl už včera, ten ale není pod opci a jestli ho Gasly porazí i letos, tak je jasné, že bude mít zaječí úmysly.

No, a je tam? 15otazok