Já určitě ne, zatím se držím, ale jestli takto hodláš pokračovat tak to by jsme se opravdu mohli rovnou posílat do řiti. Navíc,však co jsi doložil? Hogr ti to doložil a je klid, ty jen vytahuješ špeky a říkáš že to hledat nebudeš.
Myslíš že FIA začne konat? ![]()
Nezačne, Toto zavolá Big Binovi, aby to pošéfoval od FIA
Zejména Hogr uráží pravidelně a často lže jak tiskne. Upravuje příspěvky, aby poškodil diskutujícího.
To Ti nevadí?
Myslíš FIA=obhájce Mercedesu? ![]()
Ferdo prosím tě, když už nemáš sebereflexi, tak nekopej do ostatních. Moje údajný lži nejsi schopen doložit, ale sám tu chodíš si vymýšlet něco o článcích. Co se týče urážení, tak zrovna ty bys měl mlčet, protože mezi námi dvěma jsi to ty, kdo začal ostrou palbu, tak se pak nediv, že se ti to vrací. Já jsem tu ze začátku vystupoval velmi defenzivně bez urážek, ale k čemu, když se tu našli tací, co tu o mě lhali a velmi sprostě mě uráželi. Třeba ty si mě nazval ulhanou špínou a to v době, kdy já jsem tě ani nejdnou neurazil. A nelži o upravování příspěvků, já nepřepisuju něčí příspěvky, na co narážíš je to, že jsem tě citoval, ale u toho jsem část vynechal, takže nešlo o citaci celé věty, rozhodně jsem ti nepřepisoval co jsi tu psal. Ale když jsme u toho, tak tobě nevadí, že si tu triper založil druhý účet a chodí z něho vypisovat, jak Situs je gambler a má exekuce? no očividně ne, když se s ním pak tetelíš na jeho druhým účtě. Mimochodem i z něho tu lidi uráží a ty s Evap to ještě lajkujete, tak na co si tu proboha hrajete?
Nekopu do ostatních, ale pouze poukazuji na Tvé křivé praktiky.
Sám jsem Tě načapal jak sis upravoval příspěvek a netušil jsi, že upravovaný příspěvek je stále čitelný.
Ty jsi tady poslední, kdo může na někoho ukazovat prstem.
Nic nemáš k tomu Triperovi nebo jak si mě napadl a pak se divíš, že se ti to vrací?
Jo to je divný, že autor svýho příspěvku si ho může upravovat, no to je dost jiná věc, než ze které si mě tu zase obvnil. Ubohsot co tu předvádíš několik psoledních týdnů