Však Magnussen dostal defekt a musel na nucenou výměnu
A keby Ricciardo jazdi inde, ale po preteku povie, ze chcel Verstappenovi pomoct na svpjej poslednej VC, na to by si sa pozeral ako?
Najviac podvodov v F1 má asi McLaren ale Ferrari a Medák nie su moc ďaleko každý skúša ako byť rýchlejší a tak isto aj RB nikto tam nie je svätý. Ide o slávu a peniaze a každý hľadá ako sa trochu zlepšiť či už v šedej zóne alebo legálne či nelegálne. Je to množstvo ľudí čo pracuje v týmoch a každý chce zarobiť viac a byť víťazom. Tak že prečo hneď treba odsudzovať každé vylepšenie ? Najviac kričia tý čo to tiež robia, --zlodej kričí chyťte zlodeja — asi tak sa treba na to pozerať a neodsudzovať hneď jeden druhého. Podvody boli sú a budú ide len o to ako dlho sa s nimi dá pracovať a vyhrávať.
jasne ricciardo by sam od seba pomahal maxovi k dalsiemu titulu
nesranduj
jasne, ze teraz bude trepat on aj maxo nezmysly ako sa maju radi a ako sa respektuju, lebo jeden nechce vypadat ako nevdacny debko a druhy si potrebuje u redbullakov prihrievat polievocku aby z neho spravili predvadzacieho panaka kedze jeho kariera v f1 je na konci a hento je dobre platene
Tak ja ich sukromne zivoty nesledujem, ale z toho mala co sa o mna zachytilo som pochopil, ze oni dvaja si vychadzaju.
A kedze to bol posledny pretek, tak mu to moze byt jedno.
Ale v poho, ja som chcel vediet kde je hranica medzi “je to okej” a bolo to svinstvo a ovplyvnovanie boja o titul".
Nechápem myšlienku, prečo by mal napr. dnes dostať bod za fl Norris len preto, že je v top 10 aj keď fl nezajazdil. To rovno zrušte alebo to premenujte z fastest lap award na basic lap award a udelujte to náhodne komu sa zrovna hodí pre lepšiu show …
Myslim ze uplne ok to nebolo ale bol to slaby odvar ovplyvnovania boja o titul… tam je nasadena latka sakra vysoko z roku 2021. Smola je ze mclaren nema bckovy tim. Mozno by niekto na chvoste proste ricciardove rychle kolo zmaril Kazdopadne ako to uz bolo uvedene vyssie, dnes mal pojem fair play pohreb.
Ferrari ma najlepsie auto? Wow.
nepotrebuješ mať Bčkový tím, koľkokrát Maxovi pomohli Haasy napríklad slipstreamom tento rok ? alebo Mercedesu ľubovoľný zákaznícky tím pár rokov nazad
Tu na fóre zistíš, že Max má vlastne stále dominantnú RB19 a proste sa iba zhoršil.
Pane raptor22, když už trollit tak pořádně a s aspoň se na tu GP dívat pořádně!
Vždyť si Magnum propíchl gumu a dostal na pár zbývajících kol logicky červenou sadu, tak je jasné že při vyrovnanosti pole a nejrychlejší čerstvé gumě zajede nej kola … u Ricciho to byl úplně jiný příklad.
Takže nějaké obhajování Magnumem a jeho FL je úplně zcestné!
Fakt? A kdo to píše?
To bol príklad. Občas sa tu dokonca dočítam, že Alonso je veverička a Max sid z doby ľadovej. A vlastne, že Latifi by bol WDC nebyť williamsu.
RedBull trolluje FIA na ďalšom fronte Len aby sa im to nevypomstilo. Sulajem si už kvôli Maxovi brúsi nože a ešte toto… na druhej strane, je to veľmi flexibilné vnímanie pravidiel a keby po tom nešli, boli by hlúpi