Ricciardo zajazdil najrýchlejšie kolo a Verstappenovi s Red Bullom dal posledný darček | Magazín F1 - F1online.sk

Však Magnussen dostal defekt a musel na nucenou výměnu

A keby Ricciardo jazdi inde, ale po preteku povie, ze chcel Verstappenovi pomoct na svpjej poslednej VC, na to by si sa pozeral ako?

Najviac podvodov v F1 má asi McLaren ale Ferrari a Medák nie su moc ďaleko každý skúša ako byť rýchlejší a tak isto aj RB nikto tam nie je svätý. Ide o slávu a peniaze a každý hľadá ako sa trochu zlepšiť či už v šedej zóne alebo legálne či nelegálne. Je to množstvo ľudí čo pracuje v týmoch a každý chce zarobiť viac a byť víťazom. Tak že prečo hneď treba odsudzovať každé vylepšenie ? Najviac kričia tý čo to tiež robia, --zlodej kričí chyťte zlodeja — asi tak sa treba na to pozerať a neodsudzovať hneď jeden druhého. Podvody boli sú a budú ide len o to ako dlho sa s nimi dá pracovať a vyhrávať.

4 Likes

jasne ricciardo by sam od seba pomahal maxovi k dalsiemu titulu :slight_smile:
nesranduj
jasne, ze teraz bude trepat on aj maxo nezmysly ako sa maju radi a ako sa respektuju, lebo jeden nechce vypadat ako nevdacny debko a druhy si potrebuje u redbullakov prihrievat polievocku aby z neho spravili predvadzacieho panaka kedze jeho kariera v f1 je na konci a hento je dobre platene

Tak ja ich sukromne zivoty nesledujem, ale z toho mala co sa o mna zachytilo som pochopil, ze oni dvaja si vychadzaju.

A kedze to bol posledny pretek, tak mu to moze byt jedno.

Ale v poho, ja som chcel vediet kde je hranica medzi “je to okej” a bolo to svinstvo a ovplyvnovanie boja o titul".

Nechápem myšlienku, prečo by mal napr. dnes dostať bod za fl Norris len preto, že je v top 10 aj keď fl nezajazdil. To rovno zrušte alebo to premenujte z fastest lap award na basic lap award a udelujte to náhodne komu sa zrovna hodí pre lepšiu show …

1 Like

Myslim ze uplne ok to nebolo ale bol to slaby odvar ovplyvnovania boja o titul… tam je nasadena latka sakra vysoko z roku 2021. Smola je ze mclaren nema bckovy tim. Mozno by niekto na chvoste proste ricciardove rychle kolo zmaril :slight_smile: Kazdopadne ako to uz bolo uvedene vyssie, dnes mal pojem fair play pohreb.

Ferrari ma najlepsie auto? Wow. :joy:

nepotrebuješ mať Bčkový tím, koľkokrát Maxovi pomohli Haasy napríklad slipstreamom tento rok ? alebo Mercedesu ľubovoľný zákaznícky tím pár rokov nazad

Tu na fóre zistíš, že Max má vlastne stále dominantnú RB19 a proste sa iba zhoršil.

5 Likes

Pane raptor22, když už trollit tak pořádně a s aspoň se na tu GP dívat pořádně! :rofl:
Vždyť si Magnum propíchl gumu a dostal na pár zbývajících kol logicky červenou sadu, tak je jasné že při vyrovnanosti pole a nejrychlejší čerstvé gumě zajede nej kola … u Ricciho to byl úplně jiný příklad.
Takže nějaké obhajování Magnumem a jeho FL je úplně zcestné! :wink: :-1:

1 Like

Fakt? A kdo to píše?

To bol príklad. Občas sa tu dokonca dočítam, že Alonso je veverička a Max sid z doby ľadovej. A vlastne, že Latifi by bol WDC nebyť williamsu.

RedBull trolluje FIA na ďalšom fronte :sweat_smile: Len aby sa im to nevypomstilo. Sulajem si už kvôli Maxovi brúsi nože a ešte toto… na druhej strane, je to veľmi flexibilné vnímanie pravidiel a keby po tom nešli, boli by hlúpi :slight_smile: