Ricciardo o Verstappenovi: Chceli sme si navzájom ukončiť kariéry | Magazín F1 - F1online.sk

Gasly sa v prvom rade rozvadil s Helmutom a Doktorom čo sa aj spomínalo akurát sa tomu nevenovalo tolko pozornosti. Albon nemal lepšie výsledky v jeho prospech hralo ešte aj velmi slabučké Ferrari a tým pádom zúženie špičky z 3 na 2 týmy a sezónu dokončil

Gasly isiel rovnako zle ako Albon. Jeho ,vyhadzov’’ bol cisto v jeho zaujme.

Gasly v prvom rade jazdil slabo.

To pisal Unleash a nie ja, s tymi bodmi.
A Bottas by mal ostat napriklad preto, lebo jazdi ovela lepsie nez Albon s Gaslym. A dalej to nebudem rozvadzat. Nejdem sa tu bavit o Bottasovi.
Moja pointa bola taka, ze Ricciardo je pokrytec, ked kritizuje inych jazdcov za to, ze sedia v dobrych autach. On moznost v top time mal, nevyuzil ju a odisiel do slabeho timu. Nech uz to ma akekolvek dovody, za to, ze nebojuje o vitazstva si moze sam svojim rozhodnutim. A aj keby bol zrovna v RB dvojka, ako som uz raz pisal, dvojkou sa jazdec nestava len tak, ale na zaklade svojich vykonov. Tolko k tomu. Amen.

Ale Ricciardo by musel byť obätovany ak by reálne išli o titul.

Lebo v situácii ako dnes by Mercedes v kľude obätoval VB avšak RB by nemal koho ak by jazdili na 2 rovnocenných pilotov. Presne v kontexte toho RB musí a musel hrať rovnakú hru. Skôr alebo neskôr by to prišlo.

Albon nemal lepsie vysledky, mal stastie, ze RB ho nemal kym nahradit, preto zostal dlhsie.

Kazda stajna hra na toho rychlejsieho pilota. Keby nim bol Ricciardo tak sa hra na neho.

2 Likes

Nemusel by byt obetovany. O titul sa da bojovat aj s dvoma jazdcami.

Ono to bola kombinacia oboch faktorov. Na jednej strane zle vykony, na strane druhej zle vztahy s timom. Ostatne, rovnako zle (ba horsie) vykony mal aj Albon a vydrzal v RB podstatne dlhsie.

1 Like

Ako uz tradicne v tvojom pripade, v jednej vete pekne zhrnute to, co sa snazim povedat.

On defakto kritizoval že kým MV konkurenciu v ňom pripustil. LH nedokáže ani to v najlepšom aute. Nič viac nič menej.

A keď sme pri využívaní príležitosti tak ta kritika ma asi reálny základ. On to pochopil a rozhodol sa dôstojne odísť a zachovať svoj imidž. Výsledky ma rovnako nijaké ako ten co ho kritizuje a ktorý to nepochopil. Ten takisto titul nemá. Akurát ma aj zrujnovane renome a nálepku 2 ktorej sa DR šikovné vyhol. A odíde ako jazdec ktorý reálnu šancu nemal na titul aj keď asi bol jedným z tých co na neho mohol mať. A odíde ako uznávaný pilot. Takže to co spravil DR bolo veľmi veľmi šikovné rozhodnutie. A ešte na tom aj viac zarobil :rofl:Win win

Proti Mercedesu nie. Nie v tej dominanci. Občas rozhodnutie na koho pôjdeš musíš urobiť Mercedes to ma jasne =ako by to bolo u RB?

V roku 2018 sa nevedelo, ako dlho bude Mercedes dominovat. Nevraviac o tom, ze prave v dominancii jedneho timu moze byt vyhodne mat dvoch silnych jazdcov, ktori mozu brat silnemu superovi body. No je to teraz trochu bezpredmetne, lebo RB doteraz nebol v pozicii, kde by mohol bojovat s Mercedesom, ci uz s jednym, alebo s dvoma jazdcami.

Uvidíme ako to bude tento ROK. RB ma 2 kvalitných pilotov aj keď nie rovnocenných. Uvidíme ci to bude stačiť na tím co jasnú dvojku ma.

Ak áno je to signál pre Mercedes ak nie tak pre RB.

1 Like

Utiect do stredu pola vie kazdy, Bottas aspon bojuje.

Hej Valteri it’s James. Bojovník na slovo vzatý
Každý dnes vie kde je jeho miesto.

Uz ho prestan urazat, je to trapne. Takemu Russelllovi by podla mna poriadne nalozil.

Ano ale podstata je v tom, ze Bottas si za to moze sam. Keby jazdil lepsie, dvojka by nebol. Predstav si, ze by Bottas odisiel do, povedzme Alpine, a zacal by si otvarat usta, ze Hamilton vyhrava len vdaka autu. Ved to by bolo pokrytectvo. A presne to robi Ricciardo. A na to sa vztahuje moja kritika.

Rýchlosť je velmi relatívny pojem v dnešnej F1. Velkú úlohu zohráva stratégia a z tej skrátka vo väčšine prípadov víde jeden jazdec horšie ako ten druhý a to sa pritom bavíme o rozdiele pitstopu jediného kola

Kde povedal DR že ho MV porážal len pre auto? Nikde.

A ver ze až raz VB napíše biografiu bude to zaujmavé čítanie.

No hej keby jazdil lepšie tak by nebol ale zjavne to nedokázal.