Ved som napisal, ze “v Ricciardovej pozicii.”
Na to, že chcel mat koli marketingu z MV najmladšieho majstra sveta ? čo pokial viem prízvukovali všetci vrchní predstavitelia RB oficiálne a pomerne pravidelne
Preto že ten na to rovnako nemal povahu. A preto že oni sa pustili do toho vychovávať vyslovene 2.
A ktosi to raz povedal že z pilota vychovávaného ako 2 nikdy dobrá 2 nebude. Vychovávať musíš tip jazdca a ak nepodáva výkony 2 sa stane.
No a netvrdí š ty že top tím potrebuje jasnú 2? Pri svojej obhajobe verzie 5.0?
A z toho akoze vyplyva, ze ich jazdci maju nerovne podmienky? Pokial viem, tak aj Ferrari v roku 2008 tvrdilo, ze chcu s Kimim obhajit titul a znamena to, ze bol Massa dvojka? Rovnako aj Mercedes po 2015, a hla, Rosberg dvojka nebol.
Nie 141 141 414.1515151515151515
A aky iny ciel si mal RB s Verstappenom dat?
A prečo teda si toho Bottasa mame nechať? Pre výkony? Lebo ten je lepsi ako bol Albon alebo Gasly nie? V nedominantnom aute videli sme posledných 8 prerekov
len on stále sedí v aute co bojuje o titul a Albon nebol schopný konkurovať mu. Uvidíme co Perez ktorý všetky podmienky ma. Aj auto aj schopnosti.
Amen.
Albona sa zastávať nejdem to bola tragédia ale Gasly je presne tento prípad.
LH ako etalon jazdca tuziaceho po konkurencii je ako aj DR povedal výsmech Formule 1. On je všetko len toto nie.
Tvoja schopnost kazdu debatu otocit na Bottasa a Russella je obdivuhodna. Ale svet je komplexnejsi, nez Bottas a Russell.
Nie ja sa ta len pýtam prečo on ma ostať keď Albon, Gasly mali odísť v súvislosti s tym prečo asi DR sa rozhodol túto pozíciu neakceptovat kym VB akceptuje. A teda odišiel nie zo strachu. Ta povaha stala miesto 2 aj práve PG. Ak by ju nemal tak ho minulú sezónu za Albona vymenia už v Silverstone.
A takisto že ak tvrdis že 30 bodov DR by bolo veľa prečo 100 nie je lebo matematický je to viac ako 30.
Čakám stále na tvoju logiku.
A mňa baví ako sa tváriš že DR sa posral z MV ale obhajujes VB. Véd to je asi taky oximoron ako tvrdiť ze Schumacher bol arogantný chumaj a obhajovať Mazepina že si zaslúži šancu a nie kritiku.
Tvrdenie, ze Bottas predvadza dobre vykony a trpi porovnanim s Hamiltonom je predsa nieco uplne ine, ako tvrdit, ze top tim potrebuje jazdecku zistavu s pevnou hierarchiou.
Tym netvrdim, ze jazdecka dvojica Hamilton-Bottas je zla. Ako ukazali posledne roky, funguje perfektne.
No to tu uz tusim pisal @Bretnix, neda sa vo vseobecnosti tvrdit, ze v top time je lepsie mat jedneho jazdca ako jednotku a jedneho ako dvojku. Vzdy to zavisi od konkretnej situacie. Kym v Mercedese bola jazdecka zostava Hamilton-Bottas dobra, V RB by podla mna lepsie fungovala dvojica mladych jazdcov Verstappen-Ricciardo s rovnocennym postavenim.
Preto som ti napisal, nech nevytrhavas moje komentare z kontextu. Ak nieco napisem v suvislosti s Mercedesom a Bottasom, plati to pre Mercedes a Bottasa.
Nepamatam si, ze by som pisal, ze je vo vseobecnosti lepsie mat v top time hierarchicke jazdecke zlozenie.
Gasly sa v prvom rade rozvadil s Helmutom a Doktorom čo sa aj spomínalo akurát sa tomu nevenovalo tolko pozornosti. Albon nemal lepšie výsledky v jeho prospech hralo ešte aj velmi slabučké Ferrari a tým pádom zúženie špičky z 3 na 2 týmy a sezónu dokončil
Gasly isiel rovnako zle ako Albon. Jeho ,vyhadzov’’ bol cisto v jeho zaujme.
Gasly v prvom rade jazdil slabo.
To pisal Unleash a nie ja, s tymi bodmi.
A Bottas by mal ostat napriklad preto, lebo jazdi ovela lepsie nez Albon s Gaslym. A dalej to nebudem rozvadzat. Nejdem sa tu bavit o Bottasovi.
Moja pointa bola taka, ze Ricciardo je pokrytec, ked kritizuje inych jazdcov za to, ze sedia v dobrych autach. On moznost v top time mal, nevyuzil ju a odisiel do slabeho timu. Nech uz to ma akekolvek dovody, za to, ze nebojuje o vitazstva si moze sam svojim rozhodnutim. A aj keby bol zrovna v RB dvojka, ako som uz raz pisal, dvojkou sa jazdec nestava len tak, ale na zaklade svojich vykonov. Tolko k tomu. Amen.
Ale Ricciardo by musel byť obätovany ak by reálne išli o titul.
Lebo v situácii ako dnes by Mercedes v kľude obätoval VB avšak RB by nemal koho ak by jazdili na 2 rovnocenných pilotov. Presne v kontexte toho RB musí a musel hrať rovnakú hru. Skôr alebo neskôr by to prišlo.
Albon nemal lepsie vysledky, mal stastie, ze RB ho nemal kym nahradit, preto zostal dlhsie.
Kazda stajna hra na toho rychlejsieho pilota. Keby nim bol Ricciardo tak sa hra na neho.
Nemusel by byt obetovany. O titul sa da bojovat aj s dvoma jazdcami.