Ako sa vsetko hralo na Verstappena?
Nato načo ju urobil Mercedes z Bottasa. Ty a Unleash dlhodobo tvrdíte že na tituly treba jasnú 2 aby tím fungoval.
Takže?
Tak ako posledne roky vždy =Kimi ti to dobre vysvetlil.
Ale RedBull v tom case ani nebojoval o titul…
Daj mi konretne priklady, povedat ,vzdy’’ je pre mna to iste, ako povedat ,nemam tusenie, len som si to vymyslel’’.
Ale mal to v plane s MV aby bol ten najmladší MS. A nato potreboval podľa vašej teórie (s ktorou ja nesúhlasím) dobrú 2. Ricciardo to robiť odmietol.
Od Ricciarda nikto nechcel, aby robil dvojku.
Albon alebo Gasly dostali podporu aby uspeli? Gasly rozhodne nie.
A ako by teda inak bojovali o titul?(to je vaša teória, nie moja).
Skôr alebo neskôr by sa to stalo a DR vedel ze to k tomu smeruje. A žiaden ambiciózny pilot talentu DR to zo seba nenechá.
A preco potom vyhodili Gaslyho? Ved to bola dvojka ako vysita. Znova, RB (na rozdiel od Mercedesu) tie hry na 1-2 nikdy moc nehral. Snazili sa o kompaktnu dvojicu jazdcov, ktori su si vyrovnani.
A prestan mi tu podhadzovat nejake teorie, ktore nezastavam. Toto ma uz nebavi.
A inak sa smejem, ty a Kimi tu pridete s teoriou, na ktoru nemate ziadne dokazy, fakty, nic iba osobne dojmy a pocity a ja mam dokazovat, ze to tak nie je. Vsak, ked mas teoriu, tak mas dokazy priniest ty a nie ja.
Neodvolavaj sa na moje starsie komentare, pretoze ich vytrhavas z kontextu a prekrucas moje myslienky a tym padom prichadzas s nezmyselnymi zavermi.
Faktom je, ze RB k Verstappenovi aj Ricciardovi po cely cas pristupoval rovnocenne, zatial si nijako nedokazala opak.
Leclerc a Hamilton mali kam akože zdupkat ? Ved obaja boli v pozicii že prišli mladí do týmu k skúsenejším jazdcom a nemali čo stratiť. V Ricciho pozícii bol Alonso a Vettel a ako vieme obaja odišli. Hlavne teda oháňať sa Hamiltonom, ktorý robí všetko pre to, aby ku nemu neposadili mladého dravého jazdca s ambíciami je trošku smiešne
Pri Gaslym a Albonovi čo ukazali prosím pekne ? že hladajú poslušnú dvojku, nosiča vody rovnako ako v Mercedese. Gasly ostat nemohol koli tomu, že mal poslušne nosiť vodu čo odmietol a tam vzniklo napätie vdaka ktorému sa pakoval počas sezóny a dalšiu šancu už nedostane a odíde preč, narozdiel od Albona ktorý sa uspokojil aj s touto pozíciou ale jazdil otrasne.
Gasly nemohol zostat, lebo na Verstappena stracal v pretekoch kolo a v kvalifikacii vyse pol sekundy, pokial si spravne spominam.
Ved som napisal, ze “v Ricciardovej pozicii.”
Na to, že chcel mat koli marketingu z MV najmladšieho majstra sveta ? čo pokial viem prízvukovali všetci vrchní predstavitelia RB oficiálne a pomerne pravidelne
Preto že ten na to rovnako nemal povahu. A preto že oni sa pustili do toho vychovávať vyslovene 2.
A ktosi to raz povedal že z pilota vychovávaného ako 2 nikdy dobrá 2 nebude. Vychovávať musíš tip jazdca a ak nepodáva výkony 2 sa stane.
No a netvrdí š ty že top tím potrebuje jasnú 2? Pri svojej obhajobe verzie 5.0?
A z toho akoze vyplyva, ze ich jazdci maju nerovne podmienky? Pokial viem, tak aj Ferrari v roku 2008 tvrdilo, ze chcu s Kimim obhajit titul a znamena to, ze bol Massa dvojka? Rovnako aj Mercedes po 2015, a hla, Rosberg dvojka nebol.
Nie 141 141 414.1515151515151515
A aky iny ciel si mal RB s Verstappenom dat?