Ricciardo o Verstappenovi: Chceli sme si navzájom ukončiť kariéry | Magazín F1 - F1online.sk

Ake 36:0? Nad kym Ricciardo v kvalifikacii zvitazil pomerom 36:0?

Co konkretne je podla teba konspiracia?

Zase sme tam pred MV každý zdupká lebo on je taky pan boh že aj Senna zo Schumacherom by radšej išli do Renault :rofl::rofl::rofl: to je presne to vaše = každý sa ho bal aj Ricciardo :joy: nie on len vedel ze nedostane rovnaké podmienky =a ako vieme všetkým za ním vôbec nepomohli. Skôr naopak verejné po nich dupali a tak nevycjovali ani tu 2.

Ricciardo nad nikým ale sú tu taky neschopný piloti čo to dokážu :rofl:

Asi to že ta sezóna (tak ako každý vykon pilota) mala aj nejaké okolností :rofl: a ze kopec z tých 80 bodov bol výsledok porúch nie jeho chýb /rýchlosti

Ved viem, len ta podpichujem.
Teraz vazne, drz sa temy Ricciardo, ak chces so mnou diskutovat. Netahaj vsade Russella, ja uz som ta poprosil, ze so mnou o Russellovi diskutovat nemas, lebo ma to vycerpava.

Ja viem, ze mal poruchy, no nic to podla mna nemeni na tom, ze Verstappen bol v sezone 2018 vykonnostne podstatne lepsi jazdec.

rovnocenná pozícia, nikto nebol dvojka, s Ricciardom počítali ( ano ale iba v dnešnej pozícii VB ) všetko sa hralo a aj hrá na Maxa, RB nutne potreboval potvrdit svoje postavenie čoby najväčšieho podporovatela mladých talentov v športe a preto stavil všetko na jednu kartu - urobiť z MV najmladšieho majstra sveta, akurat že jediný kto na to doplatil je RB samotný

2 Likes

Nie kazdy - len Ricciardo zdupkal. Taky Leclerc ci Hamilton, v Ricciardovej pozicii, by urcite nezdupkal.
Alebo prepac, ako inak si ty vysvetlujes, ze vymenil RB za tu zltu kraksnu? Najma, ked hlavne problemy RB spocivali v motore Renault? Neopovedaj, viem - vymyslom, ze RB zvyhodnoval Verstappena. Nuz, na to ale nemam co povedat. Nic tomu nenasvedcovalo, a ako som napisal, ak je pre teba kazda interna porazka dosledkom uprednostnovania, tak zijes v obmedzenom svete. Na co by to RB robil? Max bol dost dobry na to, aby taku podporu nepotreboval a za dalsie by tym len sabotovali samych seba…
Uz ich postoj pri Gaslym a Albonovi jasne ukazal, ze RB to na ziadne uprednostnovanie hrat nemieni. Snazia sa najst kvalitneho druheho jazdca, keby im islo o Maxov klud, tak pokojne moze Gasly ostat.

Ja ti len vravím ze ta situácia je rovnaká =nie všetko bolo o Ricciardovi a jeho výkonoch tu sezónu. A tých 80 bodov nebolo len o ňom alebo o tom že zaostával. Ja som tu sezónu pozerala až minule spätne a bolo to zrejme.

Úprimne áno Bottas nebol minulý rok lepší ako MV a aj tak skončil 2… Prečo? Lebo poruchy MV keď to na DNF bolo 5:1.

Ano tych 80 bodov samozrejme nie, ale aj ked si odmyslis vsetky Ricciardove poruchy, tak zostanes povedzme na 30, co je stale velmi vela a odzrkadluje to, ze Verstappen bol tu sezonu jednoznacne lepsim jazdcom. Spocitaj si to ak chces.

A na co by RB robil z Ricciarda dvojku? Toto mi vysvetli…

No ved lepší byť mohol ale o parník to nebolo… Avšak všetko sa tak ako píše Kimi hralo na MV tak ako aj v nasledujúcich rokoch potom =preto RB nevychoval normálnu dvojku. Nie preto ze napr. Gasly na to nemal.

A ešte raz toto ti poviem keď sa budeme baviť o iných =keď 30 bodov je veľa. :+1:

Co je na tom konspiracia? Podla mna to tak bolo, nepamatam si na ziadnu situaciu, kde by RB spravil z Ricciarda dvojku, no kludne mi osviez pamat. A Helmut Marko jednoznacne povedal, ze s Ricciardom chceli v roku 2019 pokracovat.

Ako sa vsetko hralo na Verstappena?

Nato načo ju urobil Mercedes z Bottasa. Ty a Unleash dlhodobo tvrdíte že na tituly treba jasnú 2 aby tím fungoval.

Takže?

Tak ako posledne roky vždy =Kimi ti to dobre vysvetlil.

Ale RedBull v tom case ani nebojoval o titul…

Daj mi konretne priklady, povedat ,vzdy’’ je pre mna to iste, ako povedat ,nemam tusenie, len som si to vymyslel’’.

Ale mal to v plane s MV aby bol ten najmladší MS. A nato potreboval podľa vašej teórie (s ktorou ja nesúhlasím) dobrú 2. Ricciardo to robiť odmietol.