Povedala si to - vedel ako sa to vyvija. Vedel, ze do buducna na Verstappena mat nebude. Tak zdupkal, miesto toho, aby sa postavil vyzve a nechal sa zadupat do zeme.
Ano, v F1 dosiahol pekne veci, faktom vsak je, ze on sam mal vyssie ambicie…
Rovnocenna pozicia ma fakt pobavila slaba vykonnost myslíš tých pár záhadných porúch po oznámení o odchode do Renaultu že
Nesnaz sa, konspiracie neriesim.
Preco by kvalifikacne duely nemali byt meritko?
Inak sa stotoznujem s tym, co napisal @Max_is_faster_than_you
ved cely tvoj prispevok je len košpiracia až na tých 80 bodov ktoré vyznievajú uspokojovi ale maximalne pre niekoho kto o tej sezóne nemá páru
Lebo ty sa tak dlhodobo tváriš. Ale to tiež len u vybraných pilotov.
Klames. 15151515
Presne tak to je jeho klasické otáčanie faktov. Tie poruchy atď sú irelevantné.
A prečo teda 36:0 nie je presvedčivé?
Ake 36:0? Nad kym Ricciardo v kvalifikacii zvitazil pomerom 36:0?
Co konkretne je podla teba konspiracia?
Zase sme tam pred MV každý zdupká lebo on je taky pan boh že aj Senna zo Schumacherom by radšej išli do Renault to je presne to vaše = každý sa ho bal aj Ricciardo
nie on len vedel ze nedostane rovnaké podmienky =a ako vieme všetkým za ním vôbec nepomohli. Skôr naopak verejné po nich dupali a tak nevycjovali ani tu 2.
Ricciardo nad nikým ale sú tu taky neschopný piloti čo to dokážu
Asi to že ta sezóna (tak ako každý vykon pilota) mala aj nejaké okolností a ze kopec z tých 80 bodov bol výsledok porúch nie jeho chýb /rýchlosti
Ved viem, len ta podpichujem.
Teraz vazne, drz sa temy Ricciardo, ak chces so mnou diskutovat. Netahaj vsade Russella, ja uz som ta poprosil, ze so mnou o Russellovi diskutovat nemas, lebo ma to vycerpava.
Ja viem, ze mal poruchy, no nic to podla mna nemeni na tom, ze Verstappen bol v sezone 2018 vykonnostne podstatne lepsi jazdec.
rovnocenná pozícia, nikto nebol dvojka, s Ricciardom počítali ( ano ale iba v dnešnej pozícii VB ) všetko sa hralo a aj hrá na Maxa, RB nutne potreboval potvrdit svoje postavenie čoby najväčšieho podporovatela mladých talentov v športe a preto stavil všetko na jednu kartu - urobiť z MV najmladšieho majstra sveta, akurat že jediný kto na to doplatil je RB samotný
Nie kazdy - len Ricciardo zdupkal. Taky Leclerc ci Hamilton, v Ricciardovej pozicii, by urcite nezdupkal.
Alebo prepac, ako inak si ty vysvetlujes, ze vymenil RB za tu zltu kraksnu? Najma, ked hlavne problemy RB spocivali v motore Renault? Neopovedaj, viem - vymyslom, ze RB zvyhodnoval Verstappena. Nuz, na to ale nemam co povedat. Nic tomu nenasvedcovalo, a ako som napisal, ak je pre teba kazda interna porazka dosledkom uprednostnovania, tak zijes v obmedzenom svete. Na co by to RB robil? Max bol dost dobry na to, aby taku podporu nepotreboval a za dalsie by tym len sabotovali samych seba…
Uz ich postoj pri Gaslym a Albonovi jasne ukazal, ze RB to na ziadne uprednostnovanie hrat nemieni. Snazia sa najst kvalitneho druheho jazdca, keby im islo o Maxov klud, tak pokojne moze Gasly ostat.
Ja ti len vravím ze ta situácia je rovnaká =nie všetko bolo o Ricciardovi a jeho výkonoch tu sezónu. A tých 80 bodov nebolo len o ňom alebo o tom že zaostával. Ja som tu sezónu pozerala až minule spätne a bolo to zrejme.
Úprimne áno Bottas nebol minulý rok lepší ako MV a aj tak skončil 2… Prečo? Lebo poruchy MV keď to na DNF bolo 5:1.
Ano tych 80 bodov samozrejme nie, ale aj ked si odmyslis vsetky Ricciardove poruchy, tak zostanes povedzme na 30, co je stale velmi vela a odzrkadluje to, ze Verstappen bol tu sezonu jednoznacne lepsim jazdcom. Spocitaj si to ak chces.