Zvysnych 18 nie su neschopni chumaji, su to ale slabsi jazdci, tak logicky si tu sancu v porovnani s LH alebo Maxom nezasluzia. Sance v top timoch maju najlepsi, nie druhi najlepsi.
No dnes áno vtedy keď odchádzal bol aj RB tím stredu poľa =defacto o titul bojovalo Ferrari a Mercedes. RB ROZHODNE NIE.
+PRESNE preto co sa stalo aj iným že v RB sa konkurencia MV nepripúšťa presne ako v Mercedese LH. A bolo jasné na koho sa bude hrať =rozhodol sa byť radšej 1 inde ako podržtažkou.
Dobre všetci vieme ze talentovaný piloti nie vždy sedia v dobrom aute takže toto je diskutabilné.
Opäť sme pri Leclercovi ktorý nie je horší len ma neporovnatelne auto a aj s nim je na maxime. Takže to aké máš výsledky nie je len o tvojom žiarivom talente.
A presne to ako sa tvárime že DR utiekol pred Maxom poukazuje na to že právo na tituly ma len on a LH asi.
Podrztasku zo seba urobil sam svojimi vykonmi. Za cele posobenie v RedBulle nebola ani jedina timova rezia v prospech Maxa, nic. Ked je niekto horsi jazdec, musi za tym nutne byt uprednostnovanie? To zijes v dost obmedzenom svete…
Nemám dojem ze s poruchami co mal až tak zaostal. Ale ok.
Politická nálada v RB ale bola zjavna a potvrdila sa aj následne.
Ako si na to prisla? Ved Verstappen s Ricciardom mali v time rovnocennu poziciu, nikto z neho dvojku nerobil. Jediny problem bola Ricciardova slaba vykonnost, ked si uz v priebehu sezony 2018 proti Verstappenovi ani neskrtol.
RB mu chcel dat prilezitost sa voci Verstappenovi presadit, do sezony 2019 s nim pocitali, bolo to Ricciardove rozhodnutie pred Verstappenom ujst do slabeho Renaultu.
Zaostal o 80 bodov, kvalifikacne duely 15:5.
Tak to potom Bottas ozaj patrí tak do DTM ten pravidelne dáva vyše sto Ja som len tvrdila ze Daniel rozhodne nebol z tých co by v top tíme nedokázal nič, čo by len kecal a kritizoval a ani ten čo by nemal ambíciu.
To ze s nim RB počítal je fajn ale on to zjavne vedel ako sa to vyvyja a nemal to za potreby. RB s nim počítal lebo lepšieho nemal. Ale dostal by sa presne tam kde bol Bottas. Časy bojov Vettel Webber boli dávno za nami a skôr alebo neskôr by skončil zle. Takto je uznávaný ako skvelý pilot ma výsledky atď atď. Titul nemá ale to nemá veľa skvelých pilotov a ja som ochotná veriť ze mat podporu ako Vettel - Verstapen v RB MS byt mohol, ak by mali auto aké majú dnes tak by o to určite minimálne bojoval. Ale nemali. A v Mercedese o ktorom bola v jeho vyjadrení rec bx mal šancu určite väčšiu ako to co tam sedí. Aj keby bol 2.
A odkedy sú kvalifikačné duely meritko? To mi je novinka od teba.
Povedala si to - vedel ako sa to vyvija. Vedel, ze do buducna na Verstappena mat nebude. Tak zdupkal, miesto toho, aby sa postavil vyzve a nechal sa zadupat do zeme.
Ano, v F1 dosiahol pekne veci, faktom vsak je, ze on sam mal vyssie ambicie…
Rovnocenna pozicia ma fakt pobavila slaba vykonnost myslíš tých pár záhadných porúch po oznámení o odchode do Renaultu že
Nesnaz sa, konspiracie neriesim.
Preco by kvalifikacne duely nemali byt meritko?
Inak sa stotoznujem s tym, co napisal @Max_is_faster_than_you
ved cely tvoj prispevok je len košpiracia až na tých 80 bodov ktoré vyznievajú uspokojovi ale maximalne pre niekoho kto o tej sezóne nemá páru
Lebo ty sa tak dlhodobo tváriš. Ale to tiež len u vybraných pilotov.
Klames. 15151515
Presne tak to je jeho klasické otáčanie faktov. Tie poruchy atď sú irelevantné.
A prečo teda 36:0 nie je presvedčivé?
Ake 36:0? Nad kym Ricciardo v kvalifikacii zvitazil pomerom 36:0?
Co konkretne je podla teba konspiracia?
Zase sme tam pred MV každý zdupká lebo on je taky pan boh že aj Senna zo Schumacherom by radšej išli do Renault to je presne to vaše = každý sa ho bal aj Ricciardo
nie on len vedel ze nedostane rovnaké podmienky =a ako vieme všetkým za ním vôbec nepomohli. Skôr naopak verejné po nich dupali a tak nevycjovali ani tu 2.