Ricciardo o Verstappenovi: Chceli sme si navzájom ukončiť kariéry | Magazín F1 - F1online.sk

Zvysnych 18 nie su neschopni chumaji, su to ale slabsi jazdci, tak logicky si tu sancu v porovnani s LH alebo Maxom nezasluzia. Sance v top timoch maju najlepsi, nie druhi najlepsi.

No dnes áno vtedy keď odchádzal bol aj RB tím stredu poľa =defacto o titul bojovalo Ferrari a Mercedes. RB ROZHODNE NIE.

+PRESNE preto co sa stalo aj iným že v RB sa konkurencia MV nepripúšťa presne ako v Mercedese LH. A bolo jasné na koho sa bude hrať =rozhodol sa byť radšej 1 inde ako podržtažkou.

Dobre všetci vieme ze talentovaný piloti nie vždy sedia v dobrom aute takže toto je diskutabilné.

Opäť sme pri Leclercovi ktorý nie je horší len ma neporovnatelne auto a aj s nim je na maxime. Takže to aké máš výsledky nie je len o tvojom žiarivom talente.

A presne to ako sa tvárime že DR utiekol pred Maxom poukazuje na to že právo na tituly ma len on a LH asi.

Podrztasku zo seba urobil sam svojimi vykonmi. Za cele posobenie v RedBulle nebola ani jedina timova rezia v prospech Maxa, nic. Ked je niekto horsi jazdec, musi za tym nutne byt uprednostnovanie? To zijes v dost obmedzenom svete…

1 Like

Nemám dojem ze s poruchami co mal až tak zaostal. Ale ok.

Politická nálada v RB ale bola zjavna a potvrdila sa aj následne.

Ako si na to prisla? Ved Verstappen s Ricciardom mali v time rovnocennu poziciu, nikto z neho dvojku nerobil. Jediny problem bola Ricciardova slaba vykonnost, ked si uz v priebehu sezony 2018 proti Verstappenovi ani neskrtol.
RB mu chcel dat prilezitost sa voci Verstappenovi presadit, do sezony 2019 s nim pocitali, bolo to Ricciardove rozhodnutie pred Verstappenom ujst do slabeho Renaultu.

Zaostal o 80 bodov, kvalifikacne duely 15:5.

Tak to potom Bottas ozaj patrí tak do DTM ten pravidelne dáva vyše sto :rofl::rofl: Ja som len tvrdila ze Daniel rozhodne nebol z tých co by v top tíme nedokázal nič, čo by len kecal a kritizoval a ani ten čo by nemal ambíciu.

To ze s nim RB počítal je fajn ale on to zjavne vedel ako sa to vyvyja a nemal to za potreby. RB s nim počítal lebo lepšieho nemal. Ale dostal by sa presne tam kde bol Bottas. Časy bojov Vettel Webber boli dávno za nami a skôr alebo neskôr by skončil zle. Takto je uznávaný ako skvelý pilot ma výsledky atď atď. Titul nemá ale to nemá veľa skvelých pilotov a ja som ochotná veriť ze mat podporu ako Vettel - Verstapen v RB MS byt mohol, ak by mali auto aké majú dnes tak by o to určite minimálne bojoval. Ale nemali. A v Mercedese o ktorom bola v jeho vyjadrení rec bx mal šancu určite väčšiu ako to co tam sedí. Aj keby bol 2.

A odkedy sú kvalifikačné duely meritko? :rofl: To mi je novinka od teba.

Povedala si to - vedel ako sa to vyvija. Vedel, ze do buducna na Verstappena mat nebude. Tak zdupkal, miesto toho, aby sa postavil vyzve a nechal sa zadupat do zeme.
Ano, v F1 dosiahol pekne veci, faktom vsak je, ze on sam mal vyssie ambicie…

1 Like

Rovnocenna pozicia ma fakt pobavila :smiley: slaba vykonnost myslíš tých pár záhadných porúch po oznámení o odchode do Renaultu že

1 Like

Nesnaz sa, konspiracie neriesim.

Preco by kvalifikacne duely nemali byt meritko?

Inak sa stotoznujem s tym, co napisal @Max_is_faster_than_you

ved cely tvoj prispevok je len košpiracia až na tých 80 bodov ktoré vyznievajú uspokojovi ale maximalne pre niekoho kto o tej sezóne nemá páru

1 Like

Lebo ty sa tak dlhodobo tváriš. Ale to tiež len u vybraných pilotov.

Klames. 15151515

Presne tak to je jeho klasické otáčanie faktov. Tie poruchy atď sú irelevantné.

A prečo teda 36:0 nie je presvedčivé? :joy::joy::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Ake 36:0? Nad kym Ricciardo v kvalifikacii zvitazil pomerom 36:0?

Co konkretne je podla teba konspiracia?

Zase sme tam pred MV každý zdupká lebo on je taky pan boh že aj Senna zo Schumacherom by radšej išli do Renault :rofl::rofl::rofl: to je presne to vaše = každý sa ho bal aj Ricciardo :joy: nie on len vedel ze nedostane rovnaké podmienky =a ako vieme všetkým za ním vôbec nepomohli. Skôr naopak verejné po nich dupali a tak nevycjovali ani tu 2.