Nie o tom sa tu nikto nebavi a ani nebavil, o tom sa tu bavis len ty. Ja som normalne napisal, ze Ricciardo uz o titul nezabojuje, Tomas podotkol, ze je horsi ako Hamilton. Kde z toho vyvodzujes tvrdenie, ze tituly mozu vyhravat iba Max a LH?
Ja som reagovala na to že ak by mal šancu v Top tíme reálne bojujucom o titul tak rozhodne nie je Daniel z tých co by predtým len kecali a tam reálne neukázali nič ako naznačil.
A nepáči sa mi ani to ze sa tvárime ako utiekol pred MV.
Toto tvrdenie vyvodzujem z dlhodobej nálady na tomto fóre. Všade patrí LH a jeho pohodlie ak nie ten tak MV. Lebo zvyšných 18 sú asi neschopný chumaji. A keby sedeli v Mercedese tak asi budu jazdiť na konci s Haasom a Williamsom
Ale ved on sancu v top time mal. A skoncilo to zbabelym utekom to stredu pola. Ved preco neporazil Maxa a neostal v RedBulle, ked je taka trieda? Dnes by bojoval o titul.
Zvysnych 18 nie su neschopni chumaji, su to ale slabsi jazdci, tak logicky si tu sancu v porovnani s LH alebo Maxom nezasluzia. Sance v top timoch maju najlepsi, nie druhi najlepsi.
No dnes áno vtedy keď odchádzal bol aj RB tím stredu poľa =defacto o titul bojovalo Ferrari a Mercedes. RB ROZHODNE NIE.
+PRESNE preto co sa stalo aj iným že v RB sa konkurencia MV nepripúšťa presne ako v Mercedese LH. A bolo jasné na koho sa bude hrať =rozhodol sa byť radšej 1 inde ako podržtažkou.
Dobre všetci vieme ze talentovaný piloti nie vždy sedia v dobrom aute takže toto je diskutabilné.
Opäť sme pri Leclercovi ktorý nie je horší len ma neporovnatelne auto a aj s nim je na maxime. Takže to aké máš výsledky nie je len o tvojom žiarivom talente.
A presne to ako sa tvárime že DR utiekol pred Maxom poukazuje na to že právo na tituly ma len on a LH asi.
Podrztasku zo seba urobil sam svojimi vykonmi. Za cele posobenie v RedBulle nebola ani jedina timova rezia v prospech Maxa, nic. Ked je niekto horsi jazdec, musi za tym nutne byt uprednostnovanie? To zijes v dost obmedzenom svete…
Nemám dojem ze s poruchami co mal až tak zaostal. Ale ok.
Politická nálada v RB ale bola zjavna a potvrdila sa aj následne.
Ako si na to prisla? Ved Verstappen s Ricciardom mali v time rovnocennu poziciu, nikto z neho dvojku nerobil. Jediny problem bola Ricciardova slaba vykonnost, ked si uz v priebehu sezony 2018 proti Verstappenovi ani neskrtol.
RB mu chcel dat prilezitost sa voci Verstappenovi presadit, do sezony 2019 s nim pocitali, bolo to Ricciardove rozhodnutie pred Verstappenom ujst do slabeho Renaultu.
Zaostal o 80 bodov, kvalifikacne duely 15:5.
Tak to potom Bottas ozaj patrí tak do DTM ten pravidelne dáva vyše sto Ja som len tvrdila ze Daniel rozhodne nebol z tých co by v top tíme nedokázal nič, čo by len kecal a kritizoval a ani ten čo by nemal ambíciu.
To ze s nim RB počítal je fajn ale on to zjavne vedel ako sa to vyvyja a nemal to za potreby. RB s nim počítal lebo lepšieho nemal. Ale dostal by sa presne tam kde bol Bottas. Časy bojov Vettel Webber boli dávno za nami a skôr alebo neskôr by skončil zle. Takto je uznávaný ako skvelý pilot ma výsledky atď atď. Titul nemá ale to nemá veľa skvelých pilotov a ja som ochotná veriť ze mat podporu ako Vettel - Verstapen v RB MS byt mohol, ak by mali auto aké majú dnes tak by o to určite minimálne bojoval. Ale nemali. A v Mercedese o ktorom bola v jeho vyjadrení rec bx mal šancu určite väčšiu ako to co tam sedí. Aj keby bol 2.
A odkedy sú kvalifikačné duely meritko? To mi je novinka od teba.
Povedala si to - vedel ako sa to vyvija. Vedel, ze do buducna na Verstappena mat nebude. Tak zdupkal, miesto toho, aby sa postavil vyzve a nechal sa zadupat do zeme.
Ano, v F1 dosiahol pekne veci, faktom vsak je, ze on sam mal vyssie ambicie…
Rovnocenna pozicia ma fakt pobavila slaba vykonnost myslíš tých pár záhadných porúch po oznámení o odchode do Renaultu že
Nesnaz sa, konspiracie neriesim.
Preco by kvalifikacne duely nemali byt meritko?
Inak sa stotoznujem s tym, co napisal @Max_is_faster_than_you
ved cely tvoj prispevok je len košpiracia až na tých 80 bodov ktoré vyznievajú uspokojovi ale maximalne pre niekoho kto o tej sezóne nemá páru
Lebo ty sa tak dlhodobo tváriš. Ale to tiež len u vybraných pilotov.
Klames. 15151515
Presne tak to je jeho klasické otáčanie faktov. Tie poruchy atď sú irelevantné.
A prečo teda 36:0 nie je presvedčivé?