Ricciardo: Nič neľutujem, na svoju prácu v McLarene som hrdý | Magazín F1 - F1online.sk

Tohtoročný prestupový trh je prekvapivo zamotaný. V prípade Daniela Ricciarda sa navyše ukazuje, že vo Formule 1 ani platná zmluva nemusí nič znamenať. Austrálčan sa po skončení aktuálnej sezóny definitívne rozlúči s McLarenom predčasne, no podľa vlastných slov bez toho, aby niečo ľutoval.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/74087/ricciardo-nic-nelutujem-na-svoju-pracu-v-mclarene-som-hrdy

Vzdy je to urcite tezke rozhodnout se, ale dal bych si pauzu a pockal na nabidku.

Nech sa vrati do alpine predsa to je tovarensky tim. Rici urcite nezabudol jazdit to sa ani neda. Ide skor o to ze potrebuje pretacavy monopost. RB taky postavil a ti mu vyhovovalo.
Alpine musi zamakat a bude dobre. V Haase by bol strateny a inde asi uz nemoze ist…

Riči by mohol povedať, že: prišiel, videl, raz zvíťazil. :wink:

1 Like

No, neviem na čo je hrdý?! Asi len na tie peniaze čo od McLarenu dostal! Výsledky bola jedna obrovská bieda!

3 Likes

Asi tak nejak… bláboly pre médiá. Vo vnútri ho to určite zožiera…

2 Likes

asi tak , ak je jazdec hrdy na take vysledky , ake dosahoval , tak je to varovanie pre ine teamy , podpisat jazdca , ktory je hrdy , ze bol o triedu horsi , ako jeho teamovy kolega , je velke riziko a hazard .

1 Like

Presne tak, máš pravdu.

Seidl zároveň ubezpečil, že McLaren jednal so svojím pilotom fér a o úmysloch ho včas informoval.

Mali mu to oznámiť cez Twitter :slight_smile:

1 Like

Mám Ricciho rada, ale ak je hrdý na to, že pravidelne nestíhal na svojho kolegu tak ja neviem. Áno v Monze minulý rok vyhral, ale len vďaka tvrdohlavosti Maxa a luzja, inak by dal asi maximálne tretie miesto.
Som zvedavá kde nakoniec skončí a či bude Alpine ochotný ho zobrať späť. Haas je skôr sci fi, to už skôr Williams, ktorý je tradičný tím s históriou

Trochu sebakriti nie je škodu