Ricciardo bol po piatku nadšený z odvážnych zmien | F1online.sk

DomovSprávyVýsledkyPilotiTímyKalendárPartneriLive

redakcia@f1online.skRSSZásady ochrany údajov© 2020 F1online.sk

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/8093/ricciardo-bol-po-piatku-nadseny-z-odvaznych-zmien

No neviem, ako tak sledujem rozlozenie sil v strede pola, stale viac prestavam chapat Ricciardov prestup do Mclarenu. Renault sa javi byt o nieco lepsi, sice je to s Mclarenom tesne, ale rozdiely su minimalne. Nemyslim si, ze motor Mercedes sa postara o nejaky velky rozdiel. Netreba zabudat, ze Mclaren s motormi Mercedes jazdil uz v roku 2014 a ziadny zazrak to nebol. A to bol v tom roku Mercedes podstatne dominantnejsi motor ako je teraz. Navyse, Ricciardo sa bude musiet v Mclarene aklimatizovat, bude mat oproti sebe Norrisa, ktory predstavuje vacsie riziko ako Ocon, ktoreho ma Daniel pod kontrolou. Jediny racionalny argument, ktory ma napada, su peniaze. Ale v zasade si myslim, ze Ricciardov sen o titule je v troskach.

Podľa mňa to ide na vrub toho že sa to riešilo pred sezónou, nikto nevedel ako na tom kto je. Podľa mňa u Riciarda zavážili motory Mercedes pre Mclaren a u Renaultu že sa zbavia tak nákladného pilota, Alonso asi tolko nedostal. Príde mi to ako win-win situácia a k tomu rozloženiu síl asi záleží od okruhu vyzerá to že Anglicko viac sedelo Renaultu ale v Rakúsku mal na vrch Mclaren.

1 lajk