Red Bull sa odpisuje z boja o pole position: Nie sme dostatočne rýchli | Magazín F1 - F1online.sk

Podla mna sa len minate v uhloch pohladu

1 Like

Jedine, co som od vas chcel je, ze o co vam ide? Co je vase tvrsenie, s cim nesuhlasite? V skratke, jedna veta alebo bodovito. :smiley:

Ale to uz asi nepride.

Pride :slight_smile:
Len strucne sa neda, ked toho napises tak vela (a zial mimo toho, co bola tema s Helmutkom a to zjavne ty nechapes, ale sam pises, ze si to necital, cize chapem) a dlho sa mi nechce, kedze uz dni som stracal cas zbytocne (nie s tebou).

Len si odpusti taketo:

Cital som to.
Len je to tazka diskusia, ked sa za A, povie ze pristup/monopost maju vlastne rovnaky a za B, ked ho nemaju, tak su na to dovody a plati aj tak A.
A do toho sa uz ani nebudem pustat, mozem len zopakovat:

A toto za mna absolutne nie je pravda a myslim si, ze ani za @Neutron
Nikde sme take nepisali…

Cela podstata diskusie, ktoru som neviedol s tebou, bola o rankingu rychlosti na zaklade priemerovania (dvojice), co suvisi aj s filozofiou pristupu timov.
A teda ten kto to cital a snazi sa to aj chapat, urcite rozumie pojmu druha strana. Dnes nou bol napr. aj Bretnix, ale aj ty. No ty pises o inom, ako sa viedla podstata diskusie (ktoru si necital)…

1 Like

No ja som sa povodne zacal bavit s helmutkom o tom, ako je najlepsie meriat kvalitu (rychlost) auta. Potom zacali prichadzat nove temy :grinning: Nic som fakticky nechcel presadit, skor som chcel len pochopit logiku argumentacie.

Niektori mi tu pripominate Hamika 2017-2020 kedy sice dominoval ale mal potrebu validovat svoje vysledky uz legendarnou hlaskou “Bono, my tyres are gone” a v rozhovoroch potom tvrdit, ze sice ano vyhral som o 20 sekund ale keby som fantasticky nemanazoval pneu tak mi isto vybuchnu :grinning:

Ak niekomu spravi radost umelo zhadzovat vykon auta RB pripocitavanim nejakeho mozneho potencialu timu alebo zaratavanim Perezovych vykonov a vytvarat tym, nejaku priemernu vykonnost auta aby ste nasledne mohli velebit Maxa, nech sa paci.

Pre mna, a myslim, ze aj pre vacsinu ludi je smerodajnym ukazovatelom pocet titulov a tych ma Max 4, tak ako Vettel a Prost. Ked ale niekomu spravi radost, ze Max ma sice rovnaky pocet titulov ako Seb ale Max ziskal 1 titul s druhym naj autom a raz dokonca s tretim a teda je lepsi…No jak je libo priatelia :wink:

1 Like