Red Bull sa Hornera len tak ľahko nezbaví. Brit sa teší obľube u thajských spoluvlastníkov | Magazín F1 - F1online.sk

Toto mi uslo, po jeho prvych volbach som to az tak nesledoval. Narazal som vsak na to, ze ked prvykrat kandidoval, tak sa na neho vyrojili desiatky ak nie stovky obvineni zo sexualneho obtazovania alebo az znasilnenia, ktore sa mali odohrat pred dlhymi rokmi a dokonca tam boli pripady, ze v niektory den mal obtazovat rozne zeny v roznych statoch USA. :smiley:

Nechcem tu vsak dalej rozvijat politicke temy ked uz zacina sezona, bol to len priklad a minimalne Neymar, Ronaldo a Spacey boli uznani zo vsetkeho ako nevinni.

2 Likes

Nejako to naťahujú. Čakali na Hornera, nech príde do Bahrajnu, aby ho okamžite vyhodili? :smiley:

Zeby ho potupili v bahrajne? :joy:

To by musel posielat dickpics muzskemu kolegovi a nie zene, aby moslimi tuzili ho takto verejne potupit za orientaciu. :joy:

Skoro to vypadá, že se nedozvíme vůbec nic a všichni se budou tvářit, že se naprosto nic nestalo… V takovém případě bych tipovala na zvýšení nabízené částky a úspěšnou licitaci :smile: .

image

To by snad vyhlasili, ze Horner je nevinny a islo o nedorozumenie. :smiley:

Může být, uvidíme… Ale že by ho táhli do Bahrajnu vyhodit nevěřím a že určitě všichni dělají možné nemožné, aby se to nějak urovnalo a nemuseli se ho zbavit se taky logicky nabízí.

Horner zbaven pochybení.

Ako vies? Hmmmmm

Tak preto je Fernando “undecided”. V takej F1 nechce ostať.

2 Likes

Už bylo na čase. #freeHorny

No nic ideme dalej

2 Likes

Je třeba to respektovat :love_you_gesture: A teď na hranici s ní.

Fernando Alonso: “Musím si dobre premyslieť, či chcem pokračovať vo Formule 1. V súčasnosti sa síce cítim skvelo, ale tohtoročný kalendár bude nesmierne vyčerpávajúci.”

1 Like

mala zobrat 650K :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

… vlastne mozno vzala (aj viac)

1 Like

Podľa tohto nemala úplne dobre nabité…

Tak tam může být ještě plno věcí.

Mohla to vzít…
To, že to uzavřel RB neznamená, že to uzavřela ona…
A pořád mají oznámit jestli zůstane nebo ne.

Ale kdybych si měl tipnout, tak asi zůstane.

Mna skor zaujima ci horner bude holandsky dennik zalovat