To je nove heslo kampane spolku vlastizrady ne?
To může být, ale Honda nedávno prohlásila, že se plně soustředí jen na AM, možné rozšíření dodávání motorů by bylo od 2028 dle šéfa Hondy
Nič nie je isté, ale pochybujem, že by sezónu začali inak ako s Fordom. Čo zapracovanie do šasi, chladenie, umiestnenie batérií atď.? To nezmeníš za 3 dni.
Však aj Brawn musel BGP 001 narýchlo (v decembri) upraviť na motor od Mercedesu, že museli odseknúť 15 cm zo zadku šasi, čo významne posunulo ťažisko, mali zle umiestnenú prevodovku, ale už s tým nemohli nič spraviť. A to boli jednoduchšie motory oproti tomu, čo bude budúci rok a ich vývoj bol zmrazený. Nová sezóna sa nezadržateľne blíži.
No, hlavne odlozeni projektu by FORD zrejme nerozdychal, nebo jim naparil sankce ze by se cely Red Bull nedoplatil.
A jaká je správná strana dějin, Dejve? Ferrari nebo RB?
Dejv:
Jak nechat prohlédnout? Máš diagnózu Ferrari?
Na straně Maxe
Max je víc než Ferrari?
Ja by som kľudne moje dokončené základné vzdelanie aj tie ostatné vymenil za Maxove konto
Nikdo není víc než tým. Jediný Max remizuje
Alo je víc, než Max. Však to jeho tituly ve WEC a wins v Le Mans dokazují, Max jen o tom mluví.
Už jsi jak lidi, které kritizuješ…taky cpeš Alonsa do diskuze, do které vůbec nepatří.
Nesouhlas. Liama dali, kdyz si mysleli, ze auto je ok. Jenze neni. A Cunoda umi zpetnou vazbu. Ma k nim zkusenost. A to RB potrebuje. Pro vyvoj, posun. Navic je obtizné na rizeni. Opet jsou nutne zkusenosti. Nic z toho se nepredpokladalo.
Jak to myslíš, Davide? Alonso patří do všech diskuzí posledních mínimálně 24 let.
David už je v silné křeči, Max ani Ferrari mu nevyhrávají (ani s podporou FIA), tak mu to dává trochu zabrat na mozek
Podle mě je David pod silným tlakem (z toho má křeče), měl by si odpočinout o víkendu.
Výše diskutujícím.
I když Emila pochválím, tak je to špatně. Přitom se jedná oz mé strany o velice upřímnou pochvalu.
Taky mu letos fandim.
Já jsem to jako pochvalu chápal.