Red Bull predstavil monopost RB19 | Magazín F1 - F1online.sk

Souhlasim, nesnasim kdyz nekdo upozaduje fanousky, zdroj financi, nerikam jediny…chci show, zazitek a to od zacatku, tedy od predstaveni auta.

Lonske auto bych pochopil pri uvedeni noveho titulniho sponzora, bezna praxe. Tohle je predstaveni lakovani pro nove RB19, clanek ma spatne titulek.

Taky je mozne, ze hlavni pointa je ohlaseni spoluprace s Fordem, v tom pripade meli tuhle akci i takto uvadet do medii.

O to viac budeš čučať na prvé testy za ktoré majú reálne aj nejaké peniaze a nie “zadarmo” na livestreame YT.

Dúfam, že sa takto vyplačete všetci aj pri zvyšných monopostoch.

1 Like

ale vazne, co ako si na tom aute chcel vidiet? nove technicke detaily? naco? Ved sa dockas neskor. ukazali zostavu, s ktorou nastupia a oficialne lakovanie. “Noveho” rezervistu. Jednoducho to robia tak. Jedna zo stajni ma kazdy rok rovnake lakovanie. resp dve. To sa predsa da vydrzat. Na druhy den je to aj tak uz uplne bezpredmetne.

2 Likes

Sorry, ale toto? ukázat loňský auto se stejným livery a říct, že je to prezentace letošního auta? to je fakt ubohost, prostě mohli udělat tiskovku o Fordu a hotovo, udělali z toho něco co tam nebylo

Na vlastnych strankach to uviedli ako “2023 Season Launch”. Ako mohli tam namontovat aspon 2023 zrkadielka, to je fakt, ale ako vravim. tohtorocne auto sa neda ocakavat takto skoro. Neukaze ho ani Ferrari.

Delaji to dobre limonadnici. Takhle se to musi. Ukazat jen lakovani a vic ani šťouch. Jen at si vsichni lamou hlavu. A dle reakci mistnich je videt ze je to i perfektni PR. 🫡

1 Like

Nevim, je tady 18 reakcí, od nekterych dve…vypada to na nezajem…

Tak s nasimi dvemi je tady 30 reakci, ale OK. Je to spatny PR, ale delaj to dobre. Mergl sice postavil auto nic moc, ale to co predvedl s tim falesnym v Barce, za to klobouk dolu.

Nuda nuda nuda. Novoročné predstavenie su jedna veľká fraška. Koho zaujímajú makety a minuloročné autá ? Mali by to zrušiť a deň pred testami povinne predstaviť reálne auto všetci naraz a hotovo !

Ale kľudne nech s tým pokračujú a nech fanúšikov odrádzajú.

Totálna zbytočnosť a fraška.

Nuda.
Na instagrame sú pritom tak krásne dizajny od rôznych ľudí, aj na Redbull. Nechápem.

1 Like

Pozri ferrari by malo byt cervene OK, ale snazia sa aby ked sa na auto pozries aby si vedel, z ktoreho je roku, odlisitelne.
Mercedes to iste, hviezdicky, potom AMG, kazdy rok to poctivo menili a bolo to vyborne.
Neznasam pohodlnost grafikov RB, to je cele.

Jestli to delaj dobre neni vubec jasny :wink:

Ale je fakt, ze dneska staci malo a jses hozenej na pranyr a dostavas cocku i za nesmysly. Kazdopadne predstavovat mozna dvacet let? stejny lakovani extra je divny, jak rikam jedine v ramci ohlaseni spoluprace s Fordem to dava smysl…

Tak hateři by snad měli být spokojení, ne? V Red Bullu museli kvůli přehnanému trestu omezit vývoj + šetří na chlebíčky (Max má zjevně velkou spotřebu) = budou jezdit s loňským autem. :grin: A fans, kteří byli loni zralí na prášky, se zase vztekají. :grin:

Na konto věcnosti připojím, že řada inovací pro tento rok se má týkat - nejen u RB - podlahy a vnitřností, takže i tento RB “inkognito” můze obsahovat nějakou relevantní změnu, jen není viditelná pouhým okem. Byť RB touto akcí tentokrát zjevně nechtěl primárně anoncovat auto, ale sjednat mediální pozornost svému spojení s Fordem (takto se o tomto sňatku píše víc).

1 Like

Fakt tá moderátorka uviedla Ricciho, ako: “Daniel R3tardo” ? :smiley: (3 je E)

2 Likes

Když si čtu komentáře na zahraničních médiích, tak v převážné většině vyjadřují úplně opačné reakce, než tady…
Neviděl jsem prezentaci, tak nehodnotím, ale mohlo by to ukazovat na úplně odlišné vnímání reality.
Vždycky když jsem mezi fanoušky WRC, tak mě to strašně inspiruje, a když jim to říkám, tak se mi smějí a nechápou, proč jsem v kontaktu s tak toxickými, zaslepenými a hloupými lidmi.
Oni totiž neví, že asi 10% z nich jsou stejně chytří jako ve WRC…, mají předsudky :slightly_smiling_face:

1 Like

Ironiou osudu je, ze najvacsi kvikali v tejto diskusii budu zalezeni ako vos pod chrastou a budu tisko suchat nohami, ked urobi Mer o chvilu presne to iste. :wink:

Nikto neodhali karty skor, nez je to nutne, len tunajsia “smotanka” sa azda domnieva, ze dostane k nahliadnutiu kompletnu specifikaciu tohtorocneho monopostu. :grinning:

2 Likes

Spíše vyslovila jeho jméno se silným přízvukem a zkreslením a někdo se toho chytl, aby rozvířil vodu. Aspoň takto mi to dává smysl.

@Triper Pokud mohu něco vyvozovat z letmého proklikání, britský bulvár píše o “underwhelming 2023 F1 car launch”, ale řekl bych, že tady se hraje na nacionalismem podbarvenou antiRB notu. V USA zase v tom, že RB uvedl své auto právě v New Yorku, spatřují další důkaz rostoucího významu USA pro F1 a F1 v USA a samotné technické detaily auta je zase tolik nezajímají. Navíc do F1 se vrátí Ford a konkrétní obrysy dostává i Andrettiho plán, k tomu ve spojení s v USA legendární značkou Cadillac.

No, on totiž každý alespoň trochu erudovaný ani žádné technické detaily nemůže už z podstaty očekávat.
Ale pozor, je třeba pochopit stav, ono to tady a obecně ve fans základně F1 není tak špatný, jak to vypadá. Ti, kteří kazí ten dojem jsou tady pod několika identitami, takže ve skutečnosti jich je jenom pár :upside_down_face:.
A to nemyslím, ten úplný odpad, ty mám vyfiltrované…

Ale bývalo to na tomto fóru lepší…

Nejsem tu dlouho, tak nevím, ale občas by se tu dalo čerpat do sociologických průzkumů :grinning:. Už jsem vysledoval, že Tebe a Ferdu si hodně oblíbili jako objekt, kam se chodí pravidelně zesměšnit.

2 Likes