Chudákovi Perezovi ani len poriadnu fotku nespravili A monopost škaredý ako každý rok
Máte chybu v nadpise, malo tam byť RB18.
Toto je veľmi trápne, bolo to vidieť aj z reakcií hostí pri odhalení…
Vidím to tak, že tieto “predstavenia” nových áut stratili svoju vážnosť. Zrejme na tom má podiel aj rozpočtový strop. Nechcete predsa odkrývať karty pred premiérou, keďže čím skôr vás súperi dobehnú, tým viac ďalších nákladov miniete na to, aby ste sa im ubránili.
Tak ako Ferrari je vždy červené tak RB je takýto.
Ale mali by to pomenovať tak ako to je, žiadne predstavovanie nových monopostov, ale len nového lakovania. Ale aj tak je to predzvesť toho, že nová sezóna je na blízku
Toto je nějaký joke?
no to sa ukaze na trati kto si s tym dal viac prace
Ferrari je sice vždy červené,ale predstavia vždy nový monopost.Tyto trapkovia majú hodinove keci,marketingove bláboli a potom predstavia maketu ako minulí rok a tlapu o nej ako o novom aute a tento rok tam dajú starý monopost. Sorri,ale je to neskutočne hulvatstvo voči všetkým.
to sa ale dalo cakat nie? Vyvija sa az do zaciatku sezony, ze Redbull meni lakovanie len minimalne sme tiez dopredu vedeli. sponzori su rovnaki ako minuly rok. Toto su povinne akcie pre partnerov.
Nulový grafický posun, ale to je uz ich klasika.
Ukazali minulorocnu karu, skvele …
Ziskali tituly s Hondou.
Na aute maju napis Honda.
Honda s nimi pokracuje a od 2026 návrat v plnej sile.
A oni podpíšu Ford.
Celkom logické.
Na spolupracu treba dvoch, asi sa s Hondou nevedeli dohodnut. Mozno japonci planuju vstup do nejakej stajne.
Dalo sa to čakať, ale predsa len som dúfal aspoň v niečo. Alebo nech to potom nazvú otvorením sezóny, alebo nech to auto predstavia neskôr. Dá sa to vyriešiť rôznymi spôsobmi. Toto je proste trápne z akéhokoľvek pohľadu.
RB je ten najmenej zaujimavy tim na sledovanie tychto akcii…toto bolo ale silno trapne, co tam predviedli
Absolut suhlas, je to vrcholne trapne a ja by som to zakazal.
Normalne by som dal do pravidiel ze musia ukazat auto, s ktorym pojdu robit prve testy do Barcelony.
Ak ukazu cokolvek ine, pokutoval by som to.
Pre nas fanusikov je to absolutny vysmech, trapne piárko pre sponzorov a klikania na weboch …
ja tomu pindaniu nerozumiem. Nepozeram a mam pokoj. Vsak ste vsetci vedeli, ze nic revantne neukazu 3 tyzdne pred testami. Ja som to viac menej odignoroval tak ako odignorujem vsetko do prvych testov.
Red Bull je vazne trapnej, ale ve vsem, oni snad chtej tu znacku zlikvidovat, jestli je tohle lonsky vuz tak nevim cim me chtej letos jeste pobavit.
Nesuhlasim s Tebou.
Toto je v prvom rade fanuskovsky sport.
Bez fanuskov by to cele mohli zabalit.
A oni si z nas, fanuskov robia dobry den, tahaju nas na nos.
Akoze nemusim to pozerat ale ano, prave kvôli tomu ze fanuskovia to pozeraju, oni vôbec existuju.
A to nie je férové.
Souhlasim, nesnasim kdyz nekdo upozaduje fanousky, zdroj financi, nerikam jediny…chci show, zazitek a to od zacatku, tedy od predstaveni auta.
Lonske auto bych pochopil pri uvedeni noveho titulniho sponzora, bezna praxe. Tohle je predstaveni lakovani pro nove RB19, clanek ma spatne titulek.
Taky je mozne, ze hlavni pointa je ohlaseni spoluprace s Fordem, v tom pripade meli tuhle akci i takto uvadet do medii.
O to viac budeš čučať na prvé testy za ktoré majú reálne aj nejaké peniaze a nie “zadarmo” na livestreame YT.
Dúfam, že sa takto vyplačete všetci aj pri zvyšných monopostoch.
ale vazne, co ako si na tom aute chcel vidiet? nove technicke detaily? naco? Ved sa dockas neskor. ukazali zostavu, s ktorou nastupia a oficialne lakovanie. “Noveho” rezervistu. Jednoducho to robia tak. Jedna zo stajni ma kazdy rok rovnake lakovanie. resp dve. To sa predsa da vydrzat. Na druhy den je to aj tak uz uplne bezpredmetne.