Red Bull neuspel. Červení býci sa dvomi protestami pokúsili pripraviť Russella o víťazstvo | Magazín F1 - F1online.sk

Jako ono je možný že ve hře o Mercedes je třeba ten Leclerc, Max, nebo klidně ten i Ham. Je jasné že Wolff na něco čeká, ne že ne :man_shrugging:

1 Like

Ale on nikde nepovedal že pridal

Povedal obehol ma !

Hamilton keď povie,že chce do Mercedesu späť tak Toto vytlačí tu zmluvu hneď na mieste a dá ju Russellovi podpísať

Podľa mňa to obaja dobre taja ale je už podpísané

Úprimne Russell odpovedá príliš pokojne.

Toto jasné deklaruje že podpisu, nie je to o jednu víťazstve atď atď

George že nevie a drísty ale predpokladá že podpise

Hrajú hru presne ako v 2021 v Spa

Podľa mňa

Lebo pisem o russellovi a prestan tu zase s ačohentizmom

Je to cerstvo v mojej pamati ale staci, zas tu zo mna robite mesiaca co musi vkuse byt nestranny

Takze ked prida tak neobieha? A ked obieha tak nepridava?

Nebuď naivní, pokud by Ham řekl, že chce zpět, tak Russell bude balit kufry

Sám tomu neveríš, čo tu píšeš :slight_smile:

No samozřejmě, že musíš být nestranny :grinning:

Ja osobne to neresim. Taky to pisu, patri to ke hre. Max jezdi tvrde, az moc a propisuje se to do jeho popularity. George dela tohle a propise se to take. F1 neni soutez Miss. Muj nazor, netreba s nim souhlasit.

Jenze je to jedno. George je v teto sezone bohuzel lepsi nez Max. Nemyslim tim jezdecky, to je podle me porad Max, ale to se muzeme hadat.

Vzdalenost od SC podle vyzneni a zduvodneni FIA porusil. Ta to obhahuje deltou. Nevim, zda je to relevantni vysvetleni v pripade SC a je mi to jedno. George tu hru proste hraje tvrde a tak to ma byt, Max neMax.

V soucasnosti je kazdopadne George, az na jedno ( dve vcetne sprintu), zavahani v kvalifikaci, fakticky perfektni. Blizi se mu jen Oscar. Max bohuzel minuly zavod fail. Ale tak to chodi.

Sezona kazdopadne skvela a velmi zajimava. Vykony ktere podavaji jednotlivci v nejlepsi 4ce, jsou podle me vynikajici ( az na Yukiho, ale ten je omluven, auto asi bude brutalne na Maxe, jinak to mozne neni a na Lewise, toho omluvit nelze, katastrofalni vykon). A zlepseni je dle meho videt v temer celem zbytku pole ( netyka se Liama a Lance).

1 Like

Toto Kiks ani neukazuj, lebo zacne hejtovat aj Russella za to, ze je s Maxom celkom v pohode.

A uz vobec jej neukazujme videa aky dobry vztah ma s Maxom Kimi. :grin:

Predsa ked nepatris k tym, co ho nenavidia a bezdovodne nehejtuju za vsetko, tak musis byt jeho fanaticky fanusik. Nic medzi neexistuje.

Celkom určite nie

Toto je celkom rád,že sa ho zbavil

A nemusel to ukončiť on

To neni moj problem, ze ludia maju toxoplazmozu

Já tě mám rád. :slightly_smiling_face:

1 Like

Kdyby se chtěl Hamík vrátit, tak by mu Toto roztáhl červený koberec.

1 Like

Já bych tomu věřil.
Takovou myšlenku jsem měl před 14 dny?

2 Likes

Hamiltona do Mercedesu by spat nezobrali ani keby tam chcel jazdit zadarmo. Odisiel sam z vlastnej vole a navyse bol Russell od neho lepsi. Neexistuje jeden dovod vymenit Russella za Hamiltona. Skor existuje dost dovodov preco to neurobit.

Ak ma niekto nahradit Russella v Mercedese, tak najvacsi zmysel dava Max. A ked nie Max, tak mozno Leclerc. Ini piloti nemaju zmysel pre Mercedes.

Na co by to tajili? Co by z toho mali?