Jako ono je možný že ve hře o Mercedes je třeba ten Leclerc, Max, nebo klidně ten i Ham. Je jasné že Wolff na něco čeká, ne že ne
Ale on nikde nepovedal že pridal
Povedal obehol ma !
Hamilton keď povie,že chce do Mercedesu späť tak Toto vytlačí tu zmluvu hneď na mieste a dá ju Russellovi podpísať
Podľa mňa to obaja dobre taja ale je už podpísané
Úprimne Russell odpovedá príliš pokojne.
Toto jasné deklaruje že podpisu, nie je to o jednu víťazstve atď atď
George že nevie a drísty ale predpokladá že podpise
Hrajú hru presne ako v 2021 v Spa
Podľa mňa
Lebo pisem o russellovi a prestan tu zase s ačohentizmom
Je to cerstvo v mojej pamati ale staci, zas tu zo mna robite mesiaca co musi vkuse byt nestranny
Takze ked prida tak neobieha? A ked obieha tak nepridava?
Nebuď naivní, pokud by Ham řekl, že chce zpět, tak Russell bude balit kufry
Sám tomu neveríš, čo tu píšeš
No samozřejmě, že musíš být nestranny
Ja osobne to neresim. Taky to pisu, patri to ke hre. Max jezdi tvrde, az moc a propisuje se to do jeho popularity. George dela tohle a propise se to take. F1 neni soutez Miss. Muj nazor, netreba s nim souhlasit.
Jenze je to jedno. George je v teto sezone bohuzel lepsi nez Max. Nemyslim tim jezdecky, to je podle me porad Max, ale to se muzeme hadat.
Vzdalenost od SC podle vyzneni a zduvodneni FIA porusil. Ta to obhahuje deltou. Nevim, zda je to relevantni vysvetleni v pripade SC a je mi to jedno. George tu hru proste hraje tvrde a tak to ma byt, Max neMax.
V soucasnosti je kazdopadne George, az na jedno ( dve vcetne sprintu), zavahani v kvalifikaci, fakticky perfektni. Blizi se mu jen Oscar. Max bohuzel minuly zavod fail. Ale tak to chodi.
Sezona kazdopadne skvela a velmi zajimava. Vykony ktere podavaji jednotlivci v nejlepsi 4ce, jsou podle me vynikajici ( az na Yukiho, ale ten je omluven, auto asi bude brutalne na Maxe, jinak to mozne neni a na Lewise, toho omluvit nelze, katastrofalni vykon). A zlepseni je dle meho videt v temer celem zbytku pole ( netyka se Liama a Lance).
Toto Kiks ani neukazuj, lebo zacne hejtovat aj Russella za to, ze je s Maxom celkom v pohode.
A uz vobec jej neukazujme videa aky dobry vztah ma s Maxom Kimi.
Predsa ked nepatris k tym, co ho nenavidia a bezdovodne nehejtuju za vsetko, tak musis byt jeho fanaticky fanusik. Nic medzi neexistuje.
Celkom určite nie
Toto je celkom rád,že sa ho zbavil
A nemusel to ukončiť on
To neni moj problem, ze ludia maju toxoplazmozu
Já tě mám rád.
Kdyby se chtěl Hamík vrátit, tak by mu Toto roztáhl červený koberec.
Hamiltona do Mercedesu by spat nezobrali ani keby tam chcel jazdit zadarmo. Odisiel sam z vlastnej vole a navyse bol Russell od neho lepsi. Neexistuje jeden dovod vymenit Russella za Hamiltona. Skor existuje dost dovodov preco to neurobit.
Ak ma niekto nahradit Russella v Mercedese, tak najvacsi zmysel dava Max. A ked nie Max, tak mozno Leclerc. Ini piloti nemaju zmysel pre Mercedes.
Na co by to tajili? Co by z toho mali?