Red Bull nechystá veľké balíky vylepšení. V tíme veria, že zmenu prinesie technická direktíva | Magazín F1 - F1online.sk

Praktiky jak v 90. letech. Hnus.
Nebudeme dělat velký upgrady, počkáme na změnu pravidel.

1 Like

Ale klucí, však ale máte být rádi, že FIA bude více vymáhat pravidla, ne? Nebo? :smiley:

Já mám skoro strach jestli se v Barceloně překlopí výkonost na stranu RB, tak tady spousta lidí zkolabuje. :grin:

5 Likes

To je vtip? Však o RB se neustále spekuluje co má za tajný zakázaný vychytávky a u McLarenu je to problém?

Však se podívej co se řeší třeba tady na foru, vyloženě hlavně RB.

4 Likes

Ty vole toto sem postnes??? A co robili cely cas brown a wolff? :joy: toto uz nemozes mysliet vazne. Zachadza to pridaleko puffko :joy:

2 Likes

Myslím, že ze strany RB se jedná pouze o plané řeči.
S jedním jezdcem už stejně žádné zázraky nenadělají a ze spodní části tabulky bude mít RB více prostoru ve vývoji i bez nadměrného počtu chlebíčků.

Vždyť já to moc dobře vím, že je v nitru duše obdivuješ, ale potřebuješ si občas rýpnout a mít vděčné obecenstvo, které nepřemýšlí a jen vděčně tleská umaštěnýma rukama o tučná břicha :love_you_gesture:.
:grinning:

2 Likes

Právě jsi ve mě vyvolal pocit hladu. :grin:

1 Like

Až v Barceloně :grinning:.
Mě se zdá, že kolabují stále, napříč časem i důvody.

4 Likes

Budeš srovnávat, co se řeší na fóru, s tím, co vypouští RedBull za obvinění před veřejností a sponzory?
To myslíš vážně? Ok.

2 Likes

puffinger sa dlho drzal, ale max opeciatkoval buduceho sampiona tak su gloves off.

3 Likes

Kdybych nebyl líný, tak bych hledal články jak ostatní kydají na RB…ale já jsem líný, takže jsi vyhrál. Máš pravdu. :slightly_smiling_face:

To bude tím, že nesrovnává vás, tady na fóru… ale Browna či Stellu, který několikrát v minulosti obviňoval Red Bull jako tým i Hornera, nevadí

2 Likes

Obviňovali je porušení z cost capu, kde pak Horny říkal, že to není pravda, a že bude dávat žaloby, protože děti zaměstnanců Redbullu dostávají šikanu na hřištích.

1 Like

Jo, tak nějak. :smiley: Včera to byla jiskra na doutnák.

upráva pravidel po 8 závodech je vymáhání pravidel. Nemocná grupa zase se snaží “argumentovat”

Tak mi řekni Dejve, “zpochybňovalo” se porušení cost capu - potvrdilo se to. Říkalo se, že RBR v Q měl nižší světlou výšku, než v závodech - přišlo se na zařízení, kde se to dalo upravovat mezi Q a závodem. To je dost odlišný oproti tomu, jak tam Horny běhá s termokamerou a několikrát obvinil McL aniž by se na McL něco ukázalo.

Akí sú si istí v tom Redbulle, že technické direktíva zmenia rozloženie síl :rofl::rofl: minuli už všetky “technické” žolíky, prišli o Neweyho tak sa spoliehajú na “vyššiu moc” :rofl::rofl: aké plytké a úbohé. Treba sa pozrieť aj na predné krídlo malinoviek.

To tě to vážně tak vzalo? :smiley: