Praktiky jak v 90. letech. Hnus.
Nebudeme dělat velký upgrady, počkáme na změnu pravidel.
Ale klucí, však ale máte být rádi, že FIA bude více vymáhat pravidla, ne? Nebo?
Já mám skoro strach jestli se v Barceloně překlopí výkonost na stranu RB, tak tady spousta lidí zkolabuje.
To je vtip? Však o RB se neustále spekuluje co má za tajný zakázaný vychytávky a u McLarenu je to problém?
Však se podívej co se řeší třeba tady na foru, vyloženě hlavně RB.
Ty vole toto sem postnes??? A co robili cely cas brown a wolff? toto uz nemozes mysliet vazne. Zachadza to pridaleko puffko
Myslím, že ze strany RB se jedná pouze o plané řeči.
S jedním jezdcem už stejně žádné zázraky nenadělají a ze spodní části tabulky bude mít RB více prostoru ve vývoji i bez nadměrného počtu chlebíčků.
Vždyť já to moc dobře vím, že je v nitru duše obdivuješ, ale potřebuješ si občas rýpnout a mít vděčné obecenstvo, které nepřemýšlí a jen vděčně tleská umaštěnýma rukama o tučná břicha .
Právě jsi ve mě vyvolal pocit hladu.
Až v Barceloně .
Mě se zdá, že kolabují stále, napříč časem i důvody.
Budeš srovnávat, co se řeší na fóru, s tím, co vypouští RedBull za obvinění před veřejností a sponzory?
To myslíš vážně? Ok.
puffinger sa dlho drzal, ale max opeciatkoval buduceho sampiona tak su gloves off.
Kdybych nebyl líný, tak bych hledal články jak ostatní kydají na RB…ale já jsem líný, takže jsi vyhrál. Máš pravdu.
To bude tím, že nesrovnává vás, tady na fóru… ale Browna či Stellu, který několikrát v minulosti obviňoval Red Bull jako tým i Hornera, nevadí
Obviňovali je porušení z cost capu, kde pak Horny říkal, že to není pravda, a že bude dávat žaloby, protože děti zaměstnanců Redbullu dostávají šikanu na hřištích.
Jo, tak nějak. Včera to byla jiskra na doutnák.
upráva pravidel po 8 závodech je vymáhání pravidel. Nemocná grupa zase se snaží “argumentovat”
Tak mi řekni Dejve, “zpochybňovalo” se porušení cost capu - potvrdilo se to. Říkalo se, že RBR v Q měl nižší světlou výšku, než v závodech - přišlo se na zařízení, kde se to dalo upravovat mezi Q a závodem. To je dost odlišný oproti tomu, jak tam Horny běhá s termokamerou a několikrát obvinil McL aniž by se na McL něco ukázalo.
Akí sú si istí v tom Redbulle, že technické direktíva zmenia rozloženie síl minuli už všetky “technické” žolíky, prišli o Neweyho tak sa spoliehajú na “vyššiu moc”
aké plytké a úbohé. Treba sa pozrieť aj na predné krídlo malinoviek.
To tě to vážně tak vzalo?