Ti tam nemaj někoho se salátovými výsledky, to ti musím napovídat?
Co je na Sainzově výkonnosti pochybném?
No mě je to jasný kam se míří
Akorát v současné době nadávat na systém 1-2 u RB je takový “zajímavý”. RB není jediný tým na roštu a teď už ani není nejlepší tým na roštu.
No, on nenadává, jen konstatuje realitu v RedBullu vtipnou formou
On možná nenadává ale vy ano.
Kde tu nadávám, já tu jen napsal že to podal vtipně
Kde tu nadávám na system Red Bullu? Dejve, ty už tu nějak úderkovatíš.
Hoši, zase to berete moc doslova. Tady možná náhodou nenadáváte, ale ono by se něco našlo jinde.
Hill perfektně, a ty to víš Problém je už jen to že s tím souhlasíme, to je pro vás jak elektrika pro žárovku
A davalo by ti zmysel mat tam dalsieho rychleho jazdca??
A jaký smysl má, pouze jeden podporovaný závodník a druhý pouze do počtu. Dříve či později se z takové týmové dvojky zákonitě stane flákač a často i škodič. Však taky proč by se měl snažit, když stejně tým jeho snahu přiškrtí.
Pérovi se vůbec nedivím, že tak dopadl.
Jó souboje Prosta se Sennou to bylo úplně jiné kafe, než dnešní Helmutovina v Red Bullu.
Ale vždyť chtěli Norrise.
To ano, ale místo Emila, kdyby se jeho kroky dostaly zaječí úmysly.
No v té době určitě ne. To bylo tuším 21, když řekl ne. ? Mám ten pocit
Bylo to už v r. 2022, to myslím ještě nebyla řeč o tom, že by vystřídal Maxe https://gpf1.cz/lando-norris-neprijal-nabidku-red-bullu/
Právě jsem koukal na the Race, 2022 před podpisem s McLarenem. Takže máš pravdu.
Uvidíme, jak se bude vyvíjet situace v McLarenu. Pořád si myslím, že jeden nebo druhý by se třeba nakonec rádi mohli do RB přesunout.
Nepřepnou se tam, když je tam Max, kolem kterého je RBR postavený