Red Bull môže banovať. Podľa Verstappena mal RB21 v sebe taký potenciál už od začiatku roka | Magazín F1 - F1online.sk

To on melie stale, aky je Ver dokonaly, ze vyhral titul s tretim najlepsim monopostom a tento rok ho ma minimalne 2top a aj tak houno jazdil…
Pripomina mi toho zaMaxovaneho PEPU co melie tak isto ■■■■■ o dokonalosti Verstapena…
Ako aj teraz o tom Norrisovom utoku na Piastriho, povedal ze Norris to spravil zbrkle :smiley: Keby to urobil Verstapen uz spieva o dokonalom utoku ako videl medzeru a vopchal sa tam… Darmo, ludia co maju klapky dostihovych koni budu mliet len to co sa im hod a budu pouzivat dvojity meter, presne ako Pepa v TV a Jos tu na fore… dvaja fanatici… :nauseated_face:
A ked mu das argumenty, vytrati sa z F1 temy a naskoci do osobneho hejtovania… lebo na ine nema…

A toto je klinec…

Admini by si mali v prvom rade robit svoju robotu a taketo ■■■■■ rovno banovat… bola by lepsia atmosfera… No skoda ze adminom ide skor o klikacky a pocet sprav, preto nechaju takychto uboziakov. Tak, ako sa aj Ver tolerovalo vsetko v 21, lebo F1 zacala byt uz Hamiltonovou dominanciou vraj nudna… A preto aj tie prehane agresivne nazvy newsiek, aby len podnecovali nenavist medzi fanusikmi…
Vsetko je to len o pozornosti a zviditelneni sa, zarobeni…

1 Like

Skor Piastri s Norrisom su tak spickovi, ze dokazu aj s priemernym McL jazdit top a vsetkych skryt do kapsy… A chudak Leclerc ma totalnu sunku, ten by v rovnakom monoposte Verstapena zdemoloval a poslal s5 na zem z tych hviezd, kde ho kazdy den vynasas :smiley:

Ty jo, nevím, snad nebudu za neandrtálce, přiznávám se že slovo banovat v tomto ohledu (litovat co mi ukázal internet) neznám a snad ho slyším poprvé :thinking:

1 Like

Zas si zabudol zobrať lieky?

1 Like

Nene, Max myslel banovat, že ti co nevyřešili problém RBR dřív, tak by poslal do gulagu :smile:

3 Likes

najlepsie auto ma samozrejme LUi len ma smolu a neako mu to nejde .chyba mu este neakych 80k naviac a bude zasa vyhravat

A v tom 2014 bol kde Bottas? Jazdil prezlečený za Rosberga? Nejazdil zle teda, keďže v tom roku získal Bottas (pod Nicovým menom, samozrejme) 317 bodov, zatiaľ čo Hamilton 384. Takže bol Bottas (Rosberg) skvelý wingman ten rok, áno? To si chcel povedať? :slight_smile:

Podľa mňa jazdia pod tlakom takmer všetci v prvej desiatke až na Russella :sweat_smile:

“Skutočný” bodový rozdiel bol oveľa menší. Rosberg strácal na Hamiltona pred Abu Dhabi len 17 bodov, čo dokazuje aký mu bol vyrovnaný.

2x prehral pomerne tesne a raz vyhral veľmi tesne. :slight_smile:

Vettel keď mal dominantné auto, tak jazdil takmer bez chyby. Sezóny 2011 a 2013 (najmä druhá polovica) sú toho dôkazom.

Takto konzistentný v dominantnom aute nebol Lewis ani zďaleka. To ale neznamená, že nejazdil dobre a nezaslúžil si tie tituly.

Respektíve takto, vrátim sa na začiatok. Vettel aj Hamilton vo svojich titulových sezónach boli oveľa lepší ako Piastri a Norris. A tým oveľa myslím fakt oveľa. Tam nemal šancu na titul nikto z iného tímu. Nie ako teraz, že ešte je Max teoreticky v hre.

Vettel aj Hamilton vo svojom primetime by s monopostom na úrovni súčasného McLarenu už možno mali istý titul.

Těžko, to by současné vozy musely jezdit jak po kolejích. :grinning:

1 Like