Tak hlavně Vanoce budou až za 3 měsíce…
Přetoč kalendář zpátky.
- proč teď píšeš o Vánocích 2) už máš zkušenosti a těšíš se na letošek s dárky jo?
Bobe, už se opakuješ
Že to píšeš ty Dejve
To nejni opakovani.
Tak jsem na to kouknul. Asi je to pro nekoho vtipne, ale nevim. Mne to prijde pomerne pubertalni, ale tak nekteri mladenci to olajkovali, tak je to asi OK.
Nicmene. Bob tyhle kousky tady predvadi relativne casto, at uz verbalne nebo takto. A musim rict ze jeho zaujeti pro panske pohlavni organy me nuti k zamysleni jak je to s jeho sexualni orientaci.
Je to samozrejme v poradku, na homosexualite neni nic pohorsujiciho, je to sexualni preference, ktera je cloveku dana. Jenze v kontextu toho jak se tu prezentuje jako solidni homofob me to nuti k zamysleni.
Nebylo by to poprve a jiste ne naposled, kdyby ti nejvetsi ochranci “klasickeho” zpusobu zivota a bijci homosexualu byli ve skutecnosti si svou sexualni orientaci pomerne nejisti.
Ale zase nechci Bobovi krivdit. Treba je pravidelnym ucasnikem Gay parade. V takovem pripade ma muj respekt.
Rikej mi Roberte
Je prauda ze to z urciteho pohledu humorne video nejni, presne vas to vystihuje, to je spise smutny
Ale libi se mi to a budu to pouzivat opakovane.
Vubec nerozumim tomu, jak takove video muze cokoliv vystihovat. Co to podle tebe vystihuje? Roberte.
To vime ze se ti to libi. Sice je mi jedno co se ti libi a co budes pouzivat, ale informaci jsem prijal.
Vystihuje vas to dokonale, jestli tomu nerozumis tak uz jses mozna starej, zbytecne jses z toho vytocenej, ale hezky si zagdakal
Urcite nejsem vytocenej Roberte. A starej? No urcite jsem moc starej, ale na tohle video jsem byl asi moc starej uz jako mladej .
Ale furt tak nejak od tebe neziskavam odpoved na to co to vystihuje? Co takove video vubec muze vystihovat?
A zkusme udrzet tuhle diskuzi trosku na urovni Roberte. Proc takove vyrazi jako “zagdakal”. Myslim ze vedeme pomerne poklidnou diskuzi o videu ktere se ti libi a ktere hodlas pouzivat dal. Jen jsem projevil zvedavost nic vic.
Pokud nechapes to video tak je to s tebou spatny, hoodne spatny, i @Bretnix rozumi, mozna nemas rad britsky humor, v tom pripade doporucuji prejit na humor slovensky, ten by ti mohl byt blizsi a uz se tolik nerozciluj
Zdravi te Robert ze Slovenska
To zda to video chapu nebo nechapu preci neni v nasi diskuzi dulezite. Ani to jak
to se mnou je.
Mne by jen zajimalo jak ho chapes ty. Podle tebe to video “neco” vystihuje.
A me by zajimalo co podle tebe to video vystihuje. Ale nebudeme to nejak tlacit na silu. Nechces mi to napsat, tak to se neda nic delat.
Musim rict ze od posledni diskuze s tebou, coz bych si tak tipl bylo vice nez pred rokem, jsi v komunikaci mnohem lepsi. Ubylo agrese a vubec emoce drzis vice pod kontrolou.
Preji ti hezky vecer Roberte.
Z tých 9 Vettelových víťazstiev bral Webber druhé miesto len 3-krát.
To podporuje jeho tvrdenie o maxinancii Vettela.
On a Hogr to sú tu dvaja najväčší penisospomínači.
U Hogra je to jasné, ten je teplý ako fén a nedokáže to ani skryť, hoci sa za to hanbí.
A Bob je ten prípad, ktorý si popísal. Na oko je radikálny bojovník proti homosexualite, ale je to len obranný mechanizmus, lebo nevie prijať sám seba.
A tak nám vznikol nový f1online pár HellBob. Alebo BobHogr?
Copak, zase nevydržíš beze mě a bez tvých teplých snů? Tak zajdi do Modré Ústřice jako chodíváš a třeba se ti poštěstí, ale netahej to sem
Ano Ricci to hned vzápětí jako nový pilot v RB potvrdil.
To video prece nejni o homosexualite, @Jos_Is_Back vsude vidi homosexualy, to o necem svedci. Jsou to britsti gentlemani co si dokazou vyjit vstric, parodie, no a vy si tady taky dokazete tak krasne notovat, doplnovat se, podrzet se kdyz je nejhur vis…moc premyslis.
BobrHogr, to má lepší zvukomalbu. A nepopiratelně ironický šmrnc.
Víš co má větší šmrnc? Když si tu levičáckej grammer nazi notuje s náckem, kterej je schopnej napsat měli by vYset.
Klid, BobreHogre. Pokud tu někdo patří do basy, pak podporovatel palestinské genocidy a fašistických kreatur jako Netanjahu, Gvir a Smotric = ty.