Red Bull krotí majstrovské očakávania: McLaren nás v Zandvoorte zarezal | Magazín F1 - F1online.sk

Definuj normální věci :thinking:

To už je konec, když sám nevíš, co je normálního …

2 Likes

Jeste si dovolim neco k predchozimu. Zajimave video zde. Neprekvapive to vcelku potvrzuje muj predchozi text.

Zda se ze az tak mimo to nebude. :grin:

1 Like

Naopak, já má otevřenou mysl a právě mě zajímá, co Bob považuje za normální :blush:

Akoze v minulej sezone mal Lando stratu 47 bodov po mexiku so 4 pretekmi a 2 sprintami do konca a kazdy ho nominoval na vitazstvo v sampionate. V podstate rovnaka situacia len otocene, s tym rozdielom ze za MCL tam bojuju 2 auta. Ale samozrejme ze ta strata je velka a to by museli byt RedBull s verstapenom bezchybni kazde preteky, ale ktovie ci to bude taky vyvoj. Osobne by som si prial vidiet aby na nich Red Bull zatlacil, chcel by som vidiet ako na to budu v Mcl reagovat, na zvysujuci sa tlak.

Ou ou. Toto je zaujímavá info.
Ja som fanúšik čisto motošportu, milujem hukot motorov, sledovať štatistiky, stratégie, atď…

Eiselemu s Králom som dal šancu od 2021 sezóny, momentálne si ich pozriem akože, mám rád všetko, čo je spojené s F1, prečo nie…život je krátky…
Treba skúsiť všeličo❤️
Ale Krála som takmer vôbec nepoznal, že kto to je a ty tu teraz vravíš takéto info…

Trocha som v rozpakoch, vieš ma uviesť do deja, o čo ide?

Jsem zvedavej co bude RB rikat az zase dostane od Mclarenu vyprask, ne ze k tomu dojde pac Red Bull dominuje a jede na titul, ale…jen tak pro zajimavost 🫤

Za normalni je povazovano to, co se realne deje :pancakes:

:rofl: coze, kazdy ho nominoval na vitezstvi ale neee, hrajes vysokou hru kamarade, vysokou hru…

No nic, prisel cas pustit si po dlouhe dobe me oblibene LP budovatelskych pisni, hlavneee kousek Nejsme sami, ten me vzdy zarucene postavi do late, kde se hrabe Pisen prace, nebo Internacionala :musical_keyboard:

Kľúčovým rozdielom bolo to, že aj keď Lando strácal, tak mal výrazne rýchlejšie auto a Max často nemal ani druhé najrýchlejšie, čo sa potvrdilo vo Vegas aj v Abu Dhabi.

Všetko ale zahodil v Brazílii.

Teraz stráca Max, ale rýchlejšie auto zatiaľ nemá. V Baku nikto nevie ako na tom skutočne McLaren bol.

Ak bude Max rýchlejší v Singapure aj Austine, tak debaty o titule môžu byť na stole.

2 Likes

To by som si teda nedovolil tvrdit… mclaren mal mozno slabu chvilku, ale ako sa vravi - jedna lastovicka leto nedelá…

Je to pár let.

Věřím Maxovi, a hlavně jeho schopnostem, že by to mohl zvládnout. I materiál na to má.

2 Likes

Jak už tady nestínil kolega, vloni se RB na podzim propadl fakt na to průměrné 3.-4. místo v týmech (Proč píšu průměrné, protože vzhledem k velkým rozdílům ve výkonosti týmu v jednotlivých závodech se stalo, že byl Max schopen i vyhrát závod). Propadl se teď McLaren na tak nízkou pozici? Ze dvou závodů nemůžeme dělat závěry, podle mě ale spíše ne. To je rozdíl.
A zase, neříkám že vloni McLaren měl vyhrát titul, ale za mě měli na to aby ten závěr více zdramatizovali.
Za mě vloni nevyhrál jen lepší vůz ale i lepší pilot/tým.

3 Likes

Hogr, který tu provozuje systematickou válku proti češtině (o etickém myšlení nemluvě) a kritické poukazy vydává za “grammar nazi”, dává výše odkaz na gramatická cvičení z českého jazyka. Tak tohleto je gól roku. :rofl: :joy: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

4 Likes

Čím více smajlíků, tím nižší IQ, nezapomeň na to

3 Likes

Bretnix je smutný, že sis těch hrubek u @tiMur všiml dřív.

2 Likes

To vypada na zachvat pocitu stesti ze je Red Bull i letos v boji o jezdecky titul.

2 Likes

Hlavne ze to ctou. Byl to preci jen pomerne dlouhy text. :grin:

Kazdopadne pro me jako fanouska Maxe je super, ze Max je mozna zpet ve hre a zase a znovu nahani svym souperum hruzu. Jak to vypada, jeho souperi to nemaji snadne s ohledem na to, jak vysokou latku Max stanovil. :+1:

3 Likes

Škoda, že ji nenaháněl v Silverstone, Monaku nebo Maďarsku, čím to? :thinking:

2 Likes