Red Bull je ochotný obetovať výkonnosť, aby Cunodovi uľahčil život | Magazín F1 - F1online.sk

Teď přemýšlím, co odpovědět… Možná mám trochu drakoničtější náladu :smile: .

1 Like

Fakt máš pocit že prská? Mě přijde že na jeho poměry to spíš v sobě dost dusí a kouše se do rtu.

Beru to tak, že RBR si Lawsona celkově ponechal, jestli s ním počítají, tak by se podle toho měli xhovat, to je můj názor. Samozřejmě Tsunodovi přeji, aby se mu dařilo

Ale to já vůbec nepopírám. Teď se bavím čistě o přístupu RBR ke druhému jezdci. Podle mě to absolutně nezvládli a je tam vícero faktorů, ale myslím si, že i tohle prohlášení nebylo úplně promyšlené, to je vše

Pocitaju s nim predsa vo VISA

1 Like

Já to beru tak, že vsadili na určitou strategii a ta byla hodně úspěšná, než se vyčerpala. Pro dvojky to nebyla procházka růžovým sadem, ale F1 je nemilosrdná a většina pilotů vůbec nedostane šanci se svézt ve vítězném autě, ať už jakkoli těžko ovladatelném. Teď se musejí soustředit na nápravu problému a v tom musí dostat přednost nesentimentální systematický přístup krok za krokem - teď zkoušejí dá se říct poslední reálnou jezdeckou možnost, pak je čas se soustředit na auto. Postoj k Júkimu se tak možná obrátil ve výhodu pro něho. Jestli se to dalo zvládnout líp? Možná ano, většina záležitostí se dá zvládnout líp, nicméně teď není čas na ohlížení a musejí se koukat dopředu.

2 Likes

Dnes sa otočil sám Fernando v štrku a správnym smerom to nebolo.

Co by za to dal takový Doohan/Colapinto, podle toho, jak se to tam vyvine.

Doohan nema na to, Colapinto tak napol, podla mna

Jde o to, že tam bude vyhazov opravdu vyhazov bez další příležitosti v jiném týmu, leda zázrakem. Nebo, pokud se Jack udrží, má zase smůlu Colapinto, leda by ho někdo vykoupil. To je na tom Liam Lawson o hodně líp.

1 Like

Dobre vystihnute

Alonso otaca vyvoj vsade kam pride, len opacnym smerom. :smiley:

Jak poznáme, že obětovali výkonnost?
Max je nejlepší.

2 Likes

Pravda, Max otočil vyvoj v RBR tím nejlepším směrem.

1 Like

Jakože to měl otočit do bariéry?:thinking:

1 Like

Tomu ver, ved ked prisiel do RB, tak bol daleko od titulu a nakoniec ich doviedol k 4 titulom.

Az kym Horner nerozlozil cely Red Bull, tak si to pisal minuly rok? :grin:

To máš špatně. Max tam straší od 2016. Musel přijít Peréz, aby začali vyhrávat tituly. Peréz odešel a už to jde zase s nima z kopce

Perez prisiel na hotove, vsetko si to odmakal Max od 2016. :grin:

Max skratka buduje timy, rodak z Ovieda ich rozklada.

Sedm roků trvalo Red Bullu, než si uvědomili, že by se měl jezdec cítit ve voze komfortně?
A to prý v F1 pracují nejchytřejší lidé světa.

1 Like

Jj, je to budovatel. Jen co odešel Adrian, tak už stihl volat Strollovi, Wolffovi a Fredovi