Red Bull chce súperov rozdrviť na prach, hovorí Ricciardo | Magazín F1 - F1online.sk

SPD - sraz pratel dieselu?

3 Likes

Robím si srandu zo sandalov len preto že ten človek si robí srandu z obliekania iných ľudí. To ako sa kto oblieka je jeho osobná vec môže byt za tým aktuálna nálada, príslušnosť k nejakej vrstve alebo proste len vkus a mna na základe toho absolútne nebaví triediť ľudí. Rad ľudí spoznam a potom si vytvorím názor a neodsudzujem na základe toho alo vyzerá poznam ľudí čo sa obliekali úplne nevkusne a pritom to sú ľudia čo majú čo ponúknuť v každej vete čo povedia a tiež poznam ľudí čo hneď pútajú pozornosť keď niekam prídu a nemusia to byt ľudia bažiaci po pozornosti. Vždy som sa už od základnej školy bavil s hocikým a nerozlišoval som často aj s najväčšími outsidermi a bol som možno jediný čo sa v tej dobe s nimi bavil ale nikdy som nerobil niečo len preto že je to populárne a cool preto si myslím že treba nechať ľudí žiť. Práve to ludia čo sú v niečom iný dokazu svetu ponúknuť odlišne veci alo možno všetci ostatní.