Red Bull chce súperov rozdrviť na prach, hovorí Ricciardo | Magazín F1 - F1online.sk

Tady takový profil byl? :sweat_smile:

Myslis,ze ja som tunajsi policajt? Mylis sa!:wink:

Aha, to je škoda… ale asi chápu… :slight_smile:

1 Like

Preco nezavolas kamosa Hedgehoga? Ten s tym ma skusenosti.:sunglasses:

Ten ne. Od tý doby, co zavřel do vězení Boba, tak seknul s policajtstvím.

1 Like

Ale bob sa miestami zlepsil. Aj Ferrarko zacal podporovat, tak ja ho mozem len chvalit.:grinning:

Je tomu tak :smiley: ale asi dostal ban tak uvidime ako dlho mu to tento raz vydrzi.

@PUFF @Ambassador_Kosh

Bob je furt stejnej, kdyz letos Ferrari nebude stihat tak prijde koment neprijemnej, stipanec do zadku :pinched_fingers: to je jasny

vsak mal pravdu, pravidla sa zmenili a teraz je vsetko fajn.

ved to je idea, pochopil si. ideme dalej.

Konstruktivna kritika je vzdy vitana.:+1:
Slepa viera tu nie je na mieste a aspon ferraristi v mojom okruhu znamych a priatelov nou nikdy nedisponovali. Ani v casoch Alfonza vo Fer,to len jeho fanatici ho vzdy vynasali do nebies a auto a tim zatracovali. On vraj isiel na 200% a tim ani nie na 50. Rozpravky starej mamy.:grinning:

1 Like

kámoši

23.1.2023 :bowing_man:

2 Likes

Po 250 GTO je F40 druhy najikonickejsi sportiak znacky. Ja mam doma vela takych,skoda len,ze si do nich nemozem sadnut.:grinning:

1 Like

Pro mě dost znamená řada 308

Mne to jedno viac menej je, len potom nech taki dohabanci neplacu, ze ich neprijmu v tom alebo onom zamestnani, kde sa vyzaduje byt reprezentativny. Neviem sice kolko mas rokov, ale podla nazoru patris k tej skupine nevkusakov. :smiley:

Nemusi kazdy chodit obleceny ako ja, ani ja nechodim obleceny kazdy den a na kazdu prilezitost rovnako. Ale nechodim obleceny tak, aby som putal pozornost, kedze mi nechyba. O tom to je. Cim viac sa clovek dohabe, tym viac pozornosti potrebuje. A dnes plati, ze cim horsie, tym viac pozornosti. :slight_smile:

Nehovorim, ze maju byt normy na obliekanie, ale zjavne som ti trafil citlivu strunu. Najskor si robis srandu zo sandalov v ponozkach a dedinacnov ako sa obliekaju a v dalsom komentari ides moralizovat, ci to nie je jedno ako sa kto oblieka a ze sa nemam do nikoho starat. Postrehol som mierny bordel v hlavicke na tuto temu a dvojaky meter. :smiley:

2 Likes

Súhlasím a celkom by ma zaujímalo, čo by povedal taký Karl Lagerfeld na dnešné oversized veci u mladých, lebo táto forma obliekania okolo estetiky ani nešla. :slightly_smiling_face: V minulosti ma veľmi pobavil Lagerfeldov výrok ohľadom teplákov.

4 Likes

U lagerfelda mozes mat oversized iba goliere na koseli

5 Likes

Ale etika oblékání a styl je něco jiného přece. Máš události, kde máš etické předpoklady (svatba, pohřeb, pracovní pohovor, důležité jednání atd). Co pak nosíš ve volném čase je přece na tobě. Tímhle nechci říct, že se mi moderní styly oblékání nějak líbí, ale je to tak. @Hedgehog třeba nosí jen bodliny

No skvělé, přijdu sem jednou za čas a řeší se tady vaření, teď už jste to dokonce vytunili na módu…
Myslím, že brzy tady budete řešit vyšívání a kosmetiku :roll_eyes:.
Radost sem chodit :grinning:.

1 Like